HomeStiri Mondene Adrian Despot a povestit ce a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis

Adrian Despot a povestit ce a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Adrian-Despot-a-povestit-ce-a-discutat-cu-preşedintele-Klaus-Iohannis.jpg

Adrian Despot a fost prezent la prima rundă de consultări cu preşedintele Klaus Iohannis, după ce iniţial nu a dorit să fie prezent.

„Am fost la Cotroceni la prima rundă de consultări. Am fost invitat de către Preşedintele Klaus Iohannis şi am considerat că trebuie să fiu acolo, din respect pentru oamenii din stradă şi faţă de instituţia prezidenţială. Deşi niciunul dintre participanţi nu s-a autoproclamat ‘reprezentant al străzii’, cele mai multe dintre doleanţele noastre au fost exprimate! M-am întors cu speranţă“, a scris Adrian Despot pe contul său de Facebook.

„Vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Vă înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel ca şi voi, sunt sătul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesară pentru aşa ceva. Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici. Haideţi să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi“, a scris Adrian Despot, vineri dimineata pe Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed