HomeStiri Mondene Adrian Mutu i-a dat bătăi de cap mamei sale

Adrian Mutu i-a dat bătăi de cap mamei sale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Adrian-Mutu in Stiri Mondene

Într-o lume a sportului de performanţă, niciun copil nu este pe deplin fericit.

Adrian Mutu

Adrian Mutu însă este excepţia de la regulă. După un travaliu de nouă ore, a venit pe lume Adrian şi a urmat o copilărie perfectă. A venit pe lume pe 8 ianuarie 1970. Mama lui, Rodica Mutu, care la vremea respectivă avea 27 de ani, i-a dat naştere lui Adrian, după un travaliu lung şi dificil.

„A avut un travaliu de nouă ore, iar ca să-şi revină a primit glucoză şi vitamine. Bebeluşul Adrian Mutu cântărea 3.400 de grame şi a primit calificativul nouă la naştere. De ce nu zece? Din cauza cianozei – adică, atunci când a ieşit din pântecul mamei sale, avea capul şi picioarele vinete. După câteva minute şi-a revenit, n-au fost complicaţii“, a declarat doctorul Mihai Nurciu.

Adrian Mutu urma să devină unul dintre cei mai mediatizaţi sportivi români, făcându-i mândri pe părinţii lui şi pe sora lui mai mare, Laura.

Adrian Mutu 2
Sora lui Adrian povestește cu plăcere de copilăria lor şi recunoaște că se mai şi certau.

„Mama era însărcinată şi m-a întrebat ce nume aş alege pentru un frăţior. Am zis Adrian, numele partenerului meu de joacă! Aşa i-a pus! Îl iubesc pe Adi, îi schimbam şi scutecele! La 4 ani, a venit singur la şcoală mea, în pijama! «Oaoa, aşa-mi zicea, ce frumos sună clopoţelul!»”.

„Atât eu, cât şi Adi suntem caractere puternice, firi ambiţioase şi, de aceea, în copilărie, ne-am mai şi certat sau chiar ne-am bătut. Bine, atunci când am crescut şi ne-am maturizat, lucrurile s-au schimbat. Ne confesăm unul altuia, ne ceream părerea în anumite situaţii şi ne ajutăm cu ce puteam. În timp, am reuşit să construim o relaţie deosebită. Evident că mai avem şi discuţii în contradictoriu, altfel n-am mai fi noi înşine. Însă, atunci când am avut nevoie de el, mi-a fost alături şi invers”, a declarat sora „Briliantului“.

Adrian Mutu nu a fost ca ceilalţi jucători de fotbal, cu o poveste tristă în spate. Adrian provine dintr-o familie bună, cu multe posibilități materiale. Tocmai de aceea, mama lui Adi a încercat să îl obişnuiască să fie mereu aranjat şi îmbrăcat elegant:

Adrian Mutu i-a dat bătăi de cap mamei sale 2

„Îl îmbrăcam tot timpul la costum şi cravată, lucru care lui nu-i prea plăcea. Şi-ar fi dorit să se îmbrace mai mult în ţinută sport: blugi, tricouri. Când s-a făcut mai mare, a devenit mult mai pretenţios cu el însuşi, iar acum este foarte exigent în privinţa ţinutei vestimentare”, a spus mama lui Adi, Rodica Mutu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed