HomeStiri Mondene Adrian Oprea îl acuză pe tatăl său, pe Alin Oprea, că nu spune adevărul: „Nu te-ai săturat de minciuni?”

Adrian Oprea îl acuză pe tatăl său, pe Alin Oprea, că nu spune adevărul: „Nu te-ai săturat de minciuni?”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Adrian-Oprea-il-acuza-pe-tatal-sau-pe-Alin-Oprea-ca-nu-spune-adevarul-„Nu-te-ai-saturat-de-minciuni-3.jpg

Divorțul dintre Alin și Larisa Oprea aduce cu sine extrem de multe probleme. Separarea dintre cei doi nu îi afectează doar pe ei, ci îi afectează și pe copii. De curând, Adrian Oprea i-a transmis un mesaj extrem de dur tatălui său.

După ce Alin a sunat la poliție, deoarece soacra și cumnatul său nu l-au lăsat să intre în casă, imaginile au fost difuzate și la televizor, iar această expunere i-a deranjat foarte tare pe copiii artistului. Așadar, fiul său a decis să spună și el ce are pe suflet și l-a atacat pe tatăl său.

Adrian Oprea îl acuză pe tatăl său, pe Alin Oprea, că nu spune adevărul „Nu te-ai săturat de minciuni” in Stiri Mondene

„Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de o sută de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung? Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de două ori cu poliția”, este mesajul băiatului lui Alin Oprea.

Cu toate acestea, fostul soț al Larisei nu s-a supărat pe copii și a declarat chiar că îi iartă. Acesta susține că fosta sa parteneră îi influențează și ei nu au nicio vină.

Adrian Oprea îl acuză pe tatăl său, pe Alin Oprea, că nu spune adevărul „Nu te-ai săturat de minciuni” in Stiri Mondene

„În altă ordine de idei, eu m-am bucurat foarte mult să am un dialog cu băiatul meu, pentru că, orice dialog, fie că e bun sau rău, e un început de ceva. Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea”, a mai spus cântărețul, în cadrul emisiunii XNS.

Adrian Oprea îl acuză pe tatăl său, pe Alin Oprea, că nu spune adevărul „Nu te-ai săturat de minciuni” in Stiri Mondene

În urmă cu puțin timp, chiar și fata sa i-a transmis un mesaj dureros lui Alin în cadrul emisiunii menționate mai sus, motivul fiind același: „Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed