Home Stiri Adriana Bahmuțeanu, reacție acidă în urma acuzațiilor că și-a abandonat copiii

Adriana Bahmuțeanu, reacție acidă în urma acuzațiilor că și-a abandonat copiii

autor Negriu Elena
401 vizualizari

Adriana Bahmuțeanu a acceptat de bunăvoie ca Silviu Prigoană să ia copiii, motivând că a sosit momentul ca tatăl lor să se ocupe mai mult ca înainte de creșterea și educarea lor.

Faptul că, deși dețin custodia comună, Adriana Bahmuțeanu i-a lăsat fostului său soț copiii a atras numeroase comentarii dure în mediul online.

2

Vedeta a stârnit controverse în rândul internauților, aceștia acuzând-o că „vrea sa scape de copii, dar știe să meargă la TV să acuze alți oameni”.

Adriana Bahmuțeanu și-a pierdut cumpătul în fața acuzațiilor și a oferit explicații printr-un comentariu acid pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

3

„Serios? Mie mi se pare normal ca un copil să știe că are doi părinti și că poate avea relații firești cu fiecare dintre ei.

Este chiar necesar pentru sănătatea emoțională a unui copil, altfel va creste cu o durere în suflet și lipsit de dragoste părintească.

Am cerut instantei să renunț la judecată tocmai pentru a-mi proteja copiii de războiul care nu se mai termina și care ne-a afectat pe toți foarte mult.

Dacă as fi continuat, ar fi însemnat alți ani de procese și chin pentru noi toți.

Copiii mei s-au mărit, au crescut și pretențiile, dar au și mamă, și tată. Până acum i-am crescut singură, dar nu am nici vilă cu piscină, nici bani cu nemiluita!

E normal să se mai ocupe și tatăl lor de ei, mai ales că are posibilități financiare, iar copiii au nevoie și de un model patern, nu doar de unul matern.

Mai mult, i-am incurajat de fiecare dată când au dorit să meargă la tatăl lor, fără să țin cont de programul de vizită.

Stați liniștiți, rămânem amândoi părinți, CUSTODIA ESTE COMUNĂ!!!”, este comentariul pe care l-a scris Adriana Bahmuțeanu…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies