Home Stiri Adriana Bahmuțeanu, replici dure la adresa lui Nick Rădoi: „Un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală”

Adriana Bahmuțeanu, replici dure la adresa lui Nick Rădoi: „Un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală”

autor Buinoschi Andreea
131 vizualizari

De câteva zile, se tot vorbește despre scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase. Nick Rădoi a intervenit și și-a asumat toată vina. Acum, Adriana Bahmuțeanu a reacționat, aducându-i acuze extrem de grave.

„Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu bărba-su și apare fostul iubit, Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea”, a spus fosta soție a lui Silviu Prigoană despre milionar în emisiunea prezentată de Dan Capatos.

Nu a durat mult și acuzatul a reacționat imediat. Acesta s-a arătat extrem de deranjat de ceea ce Adriana a spus despre el, adăugând că nici ea nu a avut un trecut tocmai curat, nefiind în măsură să le dea lecții celor din jur. „Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând, trebuie să fii tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții!”, a spus Nick Rădoi în apărarea sa, pentru click.ro.

Adriana Bahmuțeanu a continuat, spunând că modul în care acesta a decis să se apere nu a fost unul demn de un bărbat adevărat. „El știe că avem o cunoștință comună și știu multe de la acea cunoștință despre el! Dacă era un bărbat cu sânge în instalație, trebuia să mă sune direct, să mă confrunte”, a mai mărturisit vedeta…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..