Home Stiri Adriana Bahmuțeanu, revoltată peste măsură: „Și văd cum vin spre mine două namile care…”

Adriana Bahmuțeanu, revoltată peste măsură: „Și văd cum vin spre mine două namile care…”

autor Negriu Elena
41 vizualizari

Adriana Bahmuțeanu a avut parte de un incident neplăcut în cadrul unui parc acvatic din apropierea Bucureștiului, unde a mers cu copiii.

Vedeta a relatat pe contul său de Facebook tot ce i s-a întâmplat, fiind extrem de revoltată la adresa celor care administrează parcul acvatic respectiv.

„Cozile infernale de la intrare și privirile plictisite ale casierelor parcă prevesteau că un lucru început prost avea să se termine și mai prost!!!

Și asta pentru că unul dintre copii pierduse brățara de Acces în bazin!!! Ca să va dați seama cum fac unii bani, pierderea brățării costă 200 de lei!!! Pe buune!!! Că o fi din aur!!!

După ce-am plătit, mi se spune că nu pot pleca până nu completez un formular, dar că să aștept să vină șeful cu formularele, că numai el are…

Și aștept degeaba vreo 15 min.

«Domnișoară», îi spun casierei plictisite, «v-am plătit paguba, asta e, lăsați-mă să plec, mă grăbesc…». «Nu, nu, așteptați.

Nu aveți voie să plecați, chem paza». Și văd cum vin spre mine două namile care, nici una, nici două, mă înconjoară și blochează ușile:

«Nu plecați nicăieri, că nu vrem noi!!! Semnați formulaarul!!!».

«Pe bune, măi nătărăilor, n-aveți dreptul să mă rețineți voi, că nu sunteți de la poliție, v-am plătit brățara, lăsați-mă în pace…».

Și ei nimic, continuau să tragă de mine sub privirile speriate ale copiilor. În fine, după vreo alte zece minute de ceartă cu namilele, reușim să deblocăm ușa și să plecăm!!!

Și uite așa au reușit să-mi strice ziua, dar și eu o să le stric viitorul, că n-o să mă mai duc niciodată acolo și dacă or fi și alții ca mine… ca mine să pățească!!!

Să le fie rușine pentru modul urat în care se poartă cu clienții!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul său de Facebook…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!