Home Stiri Afla adevaratul motiv al despartirii dintre Andreea Mantea si Stefan Stan

Afla adevaratul motiv al despartirii dintre Andreea Mantea si Stefan Stan

autor Elena Yvette
441 views 2 minute timp de citit

Stefan StanAndreea Mantea si Stefan Stan s-au desparit dupa o relatie de doar luni. Aseara la cancan tv Stefan Stan a vrut sa dezvaluie adevaratele motive ale despartirii dintre cei doi.

„Toată relaţia asta a fost extraordinară şi mi-e greu să vorbesc la trecut despre ea. A fost frumos până au intervenit camerele de luat vederi. Era o supraexpunere media pe acest subiect. Nu am ştiut că asta va strica relatia noastra. Am discutat cu ea, i-am spus că mă deranjează. Am mai continuat aşa, pentru că…o iubeam. Acum mi-e frică să spun că o iubesc. Eu nu imi doresc atâta expunere. Vreau relaţia de dinainte”.

Cantaretul a explicat de ce a trebuit sa o lase pe Andreea singura in spital: „M-a sunat tata şi mi-a spus că îi e rău. Are 71 de ani. M-am dus la el, am chemat salvarea şi i s-a spus că are un atac de panică.

[articol „Stefan Stan”]

Între timp, mă suna prietena cea mai bună a Andreei şi îmi spunea că ei îi e rău. L-am chemat pe fratele meu şi i-am spus să stea cu tata, iar eu am plecat la Andreea. Am ajuns la spital, ea era la ecografie. A iesit de acolo palidă şi mi-a spus că nu ştie ce are. Medicul m-a asigurat că o să fie bine, i-a făcut niste calmante. Apoi m-a sunat fratele meu şi mi-a spus să îi cumpăr mâncare tatălui meu. I-am spus Andreei că trebuie să plec şi revin repede, nu aveam cum să mă împart. Apoi am plecat la tatăl meu, i-am spus că trebuie să îi duc mâncare. I-am spus că rămâne prietena ei lângă ea, dar s-a supărat, deşi i-am spus că mă întorc.

A fost o plecare putin mai aprinsă. Pe drum m-a sunat şi mi-a spus că e ameţită de la calmante si că nu poate să conducă. I-am spus că o duc eu, dar să aştepte să mâ duc mai întâi la tata. A refuzat şi mi-a spus că se descurcă. Nu am mai încercat, am avut si eu orgoliile mele. M-a sunat ea de foarte multe ori şi nu i-am mai răspuns la telefon. Aşa am simţit. Apoi, a doua zi, a venit la mine. Am vorbit, i-am spus „Te iubesc, să mor io!”. I-am spus să îmi facă o fetiţă” a povestit Stefan Stan.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies