Home ARTICOLE MARI STANGA Afla cate operatii estetice are Bianca Drăgușanu

Afla cate operatii estetice are Bianca Drăgușanu

autor Elena Yvette
205 vizualizari
loading...

De-a lungul timpului Bianca Drăgușanu a avut parte de mai multe transformari al aspectului fizic. S-a facut cunoscuta ca „blonda lui Bote”, dar acum a ajuns „roscata lui Slav”.

Bianca Drăguşanu

Bianca a spus in cadrul emisiunii „Acces direct” ca nu se va mai face niciodata blonda: ”Nu am să mă mai fac niciodată blondă. Mi-am distrus părul din toate punctele de vedere. Eu sunt oricum o persoană stridentă, datorită înălțimii, dar și a apariției. Nu vreau o apariție și mai stridentă”, a mărturisit Bianca la ”Acces direct”

Roscata a vorbit si despre operatiile ei estetice: „Am o mărire de sâni și mi-am scos alunițele. Dacă se pun ca operații și injecțiile cu acid hialuronic, mi le asum și pe acelea”

[articol „Bianca Drăgușanu”]

Prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe a dorit sa-i aduca aminte Biancai de cum si-a facut debutul in showbiz si a pus filmulete de la primele ei aparitii tv.

„Consideram că sunt unicată și aveam visuri mărețe. Speram că voi deveni celebră și că voi străluci la momentul oportun. Acum 6 ani am venit în București. Am fost mai înâti la un casting. Frecventam castingurile, mă fascina lumea de aici, din București, mi se părea un furnicar în care mi se părea că trebuie să fac parte și că trebuei să fac asta neapărat. Prima mea apariție a fost la ”Din dragoste”. Apoi am slăbit foarte repede. La 20 de ani mi-am pus sâni, de 11 ani, pentru că slăbisem foarte mult. Apoi am apărut la fata de la Pagina 5, datorită unor fete de la mine din clasă și la Euforia, la un reality-show” a spus Bianca Dragusanu.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies