Home Stiri Afla ce anume a motivat-o pe Ilinca Vandici sa devina celebra. „Domnisoara, va rog, dati-va la o parte!”

Afla ce anume a motivat-o pe Ilinca Vandici sa devina celebra. „Domnisoara, va rog, dati-va la o parte!”

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Ilinca Vandici este o femeie foarte frumoasă și în momentul de față este prezentatoarea emisiunii de divertisment „Bravo, ai stil!”.

Aceasta a povestit o întâmplare din urmă cu câțiva ani, când nu avea experiență în televiziune. Fiind invitată la un eveniment monden, fotografii neștiind cine este Ilinca Vandici, i-au spus să se dea la o parte. Aceștia erau interesați de prezentatoarea de știri Livia Dilă.

Ilinca Vandici a povestit care a fost întâmplarea care a motivat-o să devină celebră

„La începuturile mele în televiziune, pe vremea când prezentăm rubrica meteo la un post TV, a existat un moment pe care mi-l amintesc și mă amuz și în ziua de astăzi. Cred că eram acolo de maximum două luni de zile, după primul meu contact cu televiziunea. Eram colegă cu Livia Dilă, prezentatoarea știrilor, o femeie excepțională, pe care o admir și o privesc cu căldură, pentru că îmi plac calitățile ei care o definesc ca om. Mi-a propus într-o zi să mergem împreună la un eveniment monden, primul din viața mea la care am luat parte…

Nu eram foarte cunoscută în acel moment, așa că m-am pregătit pentru acesta, fiind foarte încântată de invitație. Odată ajunse la eveniment, am făcut poză la panou împreună, iar la un moment dat domnii fotografi, pe care îi apreciez și le mulțumesc pentru tot ceea ce au făcut pentru mine de-a lungul timpului, mi-au spus: «Domnișoară, vă rog, dați-vă la o parte! Vrem poză cu Livia!». Acela a fost momentul când mi-am propus să reușesc să ajung atât de celebră, încât fotografii să mă recunoască la evenimente. Iată că astăzi am reușit și mai mult decât atât, pentru că, datorită show-ului «Bravo, ai stil!», un fenomen la nivel național și internațional, am reușit să devin cunoscută”, a povestit Ilinca Vandici.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies