HomeStiri Află ce influenţă au culorile asupra zodiei tale!

Află ce influenţă au culorile asupra zodiei tale!

autor Elena Yvette
852 views 2 minute timp de citit

Fiecare semn zodiacal e mai sensibil la influența anumitor culori. Acestea îi poartă noroc nativului, îi aduc armonie și o stare de bine. Nu ezita să folosești în vestimentație sau în decorul casei culoarea favorabilă!

Află ce influenţă au culorile asupra zodiei tale

Berbec

Nativii se află sub semnul culorii roșu purpuriu. Culoarea simbolizează energia pură, esența vieții. Reprezintă pasiunea fără opreliști, stindardul biruitorilor. Este și culoarea care crește libido-ul și care mobilizează și dinamizează. Poate fi însoțită de nuanțe de roșu-brun, pentru un simț sporit al responsabilității, și de verde sau mov pentru armonie în relațiile cu cei din jur.

Taur

Verdele este culoarea celor născuți în zodia Taur. Este culoarea care favorizează stabilitatea financiară și personală, atât la serviciu cât și acasă. Încurajează achiziția de bunuri imobiliare, iar în dragoste ajută la stabilizarea emoțiilor. Intermediază armonia cu natura, reprezintă echilibrul sentimental. Nativii pot nuanța verdele cu tonuri calde și senzuale de roșu, portocaliu sau galben.

Gemeni

Pe Gemeni îi pot influența o mulțime de culori, ceea ce corespunde acestui semn zodiacal extrem de schimbător. Culoarea lavandei, griurile, nunațele de albastru, maroul, verdele și argintiul se numără printre tonurile favorabile, care stimulează activitatea cerebrală. Verdele e util în dragoste, tonurile de gri și de albastru întrețin relațiile, maroul potejează achizițiile materiale și investițiile.

Descoperă AICI ce influenţă au culorile asupra celorlalte zodii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..