HomeStiri Mondene Află cum să îți detoxifici colonul acasă folosind doar câteva ingrediente!

Află cum să îți detoxifici colonul acasă folosind doar câteva ingrediente!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/04/Afla-cum-sa-iti-detoxifici-colonul-acasa-folosind-doar-cateva-ingrediente.jpg

Dacă dorești să slăbești sau chiar să îți detoxifici organismul într-un timp foarte scurt, tot ce trebuie să faci este să îți cureți colonul. Plus de asta, această tehnică este foarte indicată și pentru persoanele care nu au stil de viață sănătos și care adesea se confruntă cu o problemă serioasă, constipația.

Iată care sunt ingredientele-minune care te ajută să îți cureți colonul acasă, fără ajutorul unui medic!

  1. Aloe Vera- Acest ingredient reușește să restabilească și să apere mucoasa intestinală.
  2. Semințele de in – Acestea apară flora intestinală și reușesc să fixeze tranzitul intestinal.
  3. Lucerna – Este folosită datorită faptului că sprijină tractul digestiv în momentul de curățare.

Curățarea colonului se mai poate realiza cu miere și semințe de in

De-a lungul timpului, s-a demonstrat faptul că detoxificarea colonului se poate face cu ajutorul produselor naturiste. Mierea face parte și ea din grupul alimentelor care stau la baza acestui proces. Pe lângă acest lucru, știm foarte bine că mierea ajută și la tratarea răcelii, dar a fost demonstrat că ajută destul de bine și în tratarea colonului și eliminarea toxinelor din acesta.

Principalele funcții ale colonului

Cea mai importantă funcție a acestuia este de a extrage apa și sarea din materiile fecale înainte ca acestea să fie eliminate din organism. Mișcările pe care le realizează acesta în timpul procesului sunt destul de lente, iar asta provoacă de foarte multe ori iritări care duc la diferite tulburări gastrointestinale. În cea mai negativă situație, aceste iritații pot duce la cancer. Printre cel mai des întâlnite reacții ale unui colon iritat sunt: durerile de cap, refluxul gastroesofagian și constipația.

Rețeta pe care o poți face pentru curățarea colului

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • O linguriță de miere
  • Un măr verde
  • O cană cu apă
  • O linguriță de semințe de in

În prima fază, trebuie să cureți mărul și să îl pui într-un blender împreună cu celelalte ingrediente. Sucul obținut este foarte benefic atât pentru detoxificare, cât și pentru imunitatea întregului organism. Se recomandă să folosiți această tehnică de două ori pe săptămână.

Proprietățile ingredientelor folosite în rețeta de detoxifiere

Merele ajută foarte mult la realizarea digestiei. Plus de asta, sucul de mere este cel mai recomandat pentru curele de slăbire sau în cazul celor de detoxificare. Semințele de in au foarte multe proprietăți și conțin acizi grași Omega-3 și antioxidanți. Acestea protejează intestinele și inima. Mierea, prin multitudinea de beneficii pe care le are, ajută și la prevenirea cancerului. Semințele de chia conțin vitamine, nutrienți și acizi grași Omega-3, care ajută la însănătoșirea sistemului digestiv…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed