HomeStiri Mondene Află cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodie!

Află cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodie!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/07/Află-cum-stai-cu-banii-în-luna-august-în-funcţie-de-zodie.jpg

August este luna concediilor, dar și un timp pentru a reflecta la viitor. Află cum vei sta cu finanțele în această perioadă și cum evoluează situația la locul de muncă.

Horoscopul banilor pe luna august 2015- Berbec

Nativii din această zodie ar trebui să se gândească serios la a-și deschide o afacere deoarece luna august este favorabilă antrepenorilor. Dacă lipsa banilor este cea care-i împiedică să acționeze, pot face primul pas prin acceptarea unor contracte pentru timpul liber, în care-și pot extinde aria profesională și de unde pot avea un venit în plus.

Horoscopul banilor pe luna august 2015- Taur

Este perioada în care vei reuși în sfârșit să-ți stabilizezi situația financiară deoarece în casă vor intra niște bani pe care i-ai împrumutat mai demult și de la care ți-ai luat gândul. Profită de timpul liber pentru a te odihni, deoarece din toamnă te așteaptă provocări noi la locul de muncă și trebuie să-ți încarci bateriile.

Horoscopul banilor pe luna august 2015- Gemeni

Cei născuți în această zodie vor avea impresia că au ajuns la fundul sacului. Nici nu este de mirare având în vedere cât de cheltuitori au fost în ultima perioadă. Este cazul să vezi care cheltuieli sunt justificate și care sunt mici plăceri personale la care ar trebui să renunți pentru o vreme.

Predicţiile astrale pentru celelalte zodii le găseşti AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed