HomeStiri Mondene Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

Află dacă ai energii negative în casa ta, dar și cum poți scăpa de ele. Tot ceea ce îți trebuie în acest sens este un pahar cu apă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/12/Află-dacă-ai-energii-negative-în-casa-ta.jpg

Primul indiciu, dar și cel mai relevant, ce reprezintă faptul că ești înconjurat de energii negative, este starea de supărare, deprimare și impresia că nimic nu te mai mulțumește, asta în special atunci când petreci o mare parte din timp în casa ta.

Ce este în realitate energia negativă din casă?

Acest tip de energie nu este unul vizibil, însă se poate simți foarte ușor, în special de către acele persoane care sunt expuse și sensibile. Energia casei este reflectată cu ajutorul stării emoționale a proprietarului ei, motiv pentru care vizitele la persoanele care sunt mereu negativiste și care văd mereu partea goală a paharului reușesc doar să ne indispună.

Nu știi cum anume poți descoperi dacă ai energii negative în casă? Este destul de simplu și cu siguranță nu știai acest lucru până în prezent.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să identifici locul exact unde te simți cel mai deprimat, agitat sau chiar nervos.

Odată ce ai identificat clar care este acest loc, vei avea nevoie de următoarele:

  • Un pahar de sticlă sau de cristal.
  • 150 ml de apă.
  • 50 ml oțet.
  • O lingură plină de sare de mare.

Apa se toarnă în pahar, iar apoi se adaugă și restul ingredientelor, după care se va amesteca până ce sarea va fi dizolvată complet.

Paharul se așază ulterior în acea zonă în care ați stabilit că vă simțiți cel mai incomodat. Acest loc poate fi reprezentat de dormitor, camera de zi sau chiar de bucătărie.

Paharul se lasă acolo timp de 24 de ore și nu trebuie să fie atins de nimeni pe această durată.

Odată ce s-au scurs cele 24 de ore, analizează culoarea apei din pahar. Dacă aceasta este identică cu cea turnată la început, acest lucru reprezintă faptul că energiile negative sunt absente, dar poți încerca să verifici o altă încăpere.

Dacă apa din pahar are o altă culoare sau este tulbure, acest lucru indică prezența energiilor negative în respectiva încăpere.

Ce ai de făcut ulterior?

Aruncă apa din pahar și repetă din nou întreaga procedură, asta pentru un interval de timp identic, adică 24 de ore.

Acest procedeu îți va fi de folos și te va scăpa de energiile negative prezente în casă…

Asigură-te că ai repetat procedura în fiecare încăpere din casa ta, astfel, vei elimina complet toate energiile negative, iar starea ta emoțională va cunoaște îmbunătățiri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed