Află dieta prin care a slăbit Beyonce după naşterea gemenilor!

Share

Beyonce este de trei ori mamă. Are o fiică, Blue Ivy, de cinci ani, iar în iunie a dat naştere şi gemenilor săi, Sir şi Rumy.

Beyonce1

Pe toată durata sarcinii vedeta a luat 22 de kilograme în greutate, însă surse din anturajul vedetei au declarat că deja a scăpat de 13 kilograme.

Află dieta prin care a slăbit Beyonce după naşterea gemenilor!

Beyonce a fost nevoită să nască prin cezariană, aşa că sportul intens iese din discuţie. Aceleaşi surse au spus că Beyonce este deja în prezenţa unui antrenor personal, iar nutriţionistul i-a făcut planul alimentar:

„Beyonce s-a apucat deja de exerciţii şi dietă. Acum, că şi-a căpătat vitalitatea după ce a născut, a început să lucreze cu un antrenor personal pentru a scăpa de kilogramele în plus. După prima săptămână de la naştere, aceasta slăbise deja 10-11 kilograme, în mare parte retenţie de apă, din cele 22 de kilograme acumulate pe timpul sarcinii. Acum, la trei săptămâni de la naştere, Beyonce a dat jos aproape 13 kilograme, dar nu este însă gata să iasă în lume. Vrea să mai slăbească vreo șase kilograme până atunci…”

Află dieta prin care a slăbit Beyonce după naşterea gemenilor 1!

Beyonce ţine un regim simplu, cu un conţinut redus de grăsimi şi carbohidraţi, consumă legume organice şi carne slabă, cum ar fi tonul şi pieptul de curcan.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news