HomeStiri Mondene Afla din ce motive Andreea Marin face ACASA lectiile de pian cu fiica ei. „Sunt cam severa, recunosc, ca profesor, dar invat”

Afla din ce motive Andreea Marin face ACASA lectiile de pian cu fiica ei. „Sunt cam severa, recunosc, ca profesor, dar invat”

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Afla-din-ce-motive-Andreea-Marin-face-acasa-lectiile-de-pian-cu-fiica-eI.jpg

Andreea Marin are o fiică de care este foarte mândră. Chiar dacă o ține departe de ochii presei, Zâna ne mai oferă mici detalii despre felul de-a fi al micuței Violeta.

Afla din ce motive Andreea Marin face acasa lectiile de pian cu fiica eI in Stiri Mondene

Fiica lui Ștefan Bănică Jr și a Andreei Marin a împlinit doar zece ani, dar este o adevărată domnișoară. Andreea are numai cuvinte de laudă la adresa Violetei și spune că este un copil foarte talentat.

„E un copil aplecat către frumos, către pictură, origami, tot ce înseamnă lucruri făcute manual, pian, dans deopotrivă. Facem lecții împreună și repetiții împreună, deși are o profesoară. Dar e nevoie să repeți și acasă, nu se poate să mergi doar cu ceea ce faci o dată pe săptămână cu profesorul tău și țin aproape cât pot de mult. Sunt cam severă, recunosc, ca profesor, dar învăț și eu să am răbdarea necesară”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Afla din ce motive Andreea Marin face acasa lectiile de pian cu fiica e1 1 in Stiri Mondene

Andreea Marin a mai declarat că este foarte apropiată de fiica ei și își dorește o relație de prietenie cu Violeta.

„Suntem firi apropiate eu și fiica mea, asta poate fi și pozitiv și negativ. Pozitiv e faptul că înțelege, pentru că este și ea la fel ca mine, negativ e faptul că unui om cu personalitate nu îi place să aibă un alt om cu personalitate lângă el care să îi spună că limitele sunt acestea, că există o disciplină și că ea trebuie urmată, așa că pas cu pas învățăm una de la cealaltă. De fapt, ea știe că tot ce ne dorim este să trăim în armonie și în prietenie. Eu vreau să fiu prietenă cu fiica mea, nu vreau să fiu gardianul ei. Sau poate să fiu, dar așa, din umbră”, a mai spus Andreea Marin…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed