Aflarea veștii că are cancer a determinat-o să facă ceva uimitor. Iată ce a ajuns să facă această tânără în numai 13 zile


802
loading...

Mii de kilometri străbătuți, 15 zboruri cu avionul și vizitarea a 12 țări, totul în numai 13 zile. Așa poate fi descrisă experiența trăită de Megan Sullivan, tânăra care a aflat că suferă de cancer de piele.

Aflarea veștii că are cancer a determinat-o să facă ceva uimitor

Tânăra relatează că „Am căzut în gol de la 15 metri în timp ce escaladam Yosemite, am fost lovită de o mașină și diagnosticată cu cancer, toate acestea în decursul unei singure luni.”

Având în vedere aceste experiențe care au pus-o în fața morții, tânăra a fost norocoasă și a supraviețuit de fiecare dată.

Odată ce a trecut prin toate acestea, Megan și-a derulat în cap toată viața care o trăise până în acel moment. Diagnosticul primit nu a reprezentat niciun fel de piedică în ceea ce privește planurile pe care și le făcea tânăra. Aceasta a luat decizia de a vizita toate cele șapte minuni ale lumii, iar asta în mai puțin de o săptămână.

Fără nicio urmă de îndoială, Megan voia să își trăiască viața la maximum. „Am decis să văd toate cele șapte minuni ale lumii în doar 13 zile cu o nouă abordare: să îmi trăiesc viața mai intens”, spune tânăra.

Aflarea veștii că are cancer a determinat-o să facă ceva uimitor 2

Megan a cheltuit în total suma de 3.000 de dolari pentru a-și atinge acest obiectiv. S-a cazat numai cinci zile la hotel, iar în rest s-a odihnit așa cum a putut pe durata zborurilor.

Tânăra a călătorit atât cât a putut, ajungând să viziteze Chichen Itza, Machu Picchu, Cristo Redentor, Colosseum, Petra, Taj Mahal, Marele Zid Chinezesc și a ajuns chiar și pe Everest…

Megan a mai relatat faptul că „Singurul regret pe care îl am este faptul că am ratat multe oportunități în viața mea și nu mi-am asumat șansele. Dar anul acesta mi s-a dat o șansă și mi-o voi asuma.”

Citește și:  Oana Lis a răbufnit: „Sunt siderată şi dezamăgită uneori de...”

loading...