Am aflat cine este noul iubit al Andreei Marin

Share

După un lung șir de despărțiri, Andreea Marin pare că și-a revenit complet, pentru că de curând a început o relație nouă.

04-05-ANDREEA-MARIN

După divorțul de Tuncay, de la începutul acestui an, Andreea și-a dedicat atenția fiicei sale, Violeta, dar nu și-a abandonat nici afacerile. Mai mult decât atât, Andreea Marin și-a acordat o nouă șansă la iubire.

Paparazzi au surprins-o pe vedetă zilele trecute de mână cu un bărbat, într-un centru comercial, însă atunci când a fost întrebată despre noua ei relație, a refuzat categoric să răspundă.

În ciuda faptului că Andreea Marin nu a divulgat nicio informație despre presupusul iubit, zvonurile circulă repede, așa că suntem la curent cu toate informațiile necesare despre bărbatul care i-a oferit o nouă șansă la iubire vedetei.

andreeam-1367325636

Cine este iubitul Andreei Marin?

Bărbatul cu care vedeta a început o relație nouă se numește Adrian Brîncoveanu și este mai mic decât ea cu zece ani. Și, dacă vă întrebați de ce Andreea a călătorit mult timp în Tunisia, iată motivul: bărbatul a fost relocat în Tunisia, după o perioadă în care fusese angajat al Ministerului Afacerilor de Externe…

Ce mai știm despre iubitul vedetei este că stă foarte bine la capitolul bani, iar vedeta nu o va duce deloc rău alături de el. Bărbatul are două apartamente în București și o mașină de lux.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news