HomeStiri Mondene Ai văzut-o pe Kate Moss recent? La 49 de ani, te va lăsa fără cuvinte

Ai văzut-o pe Kate Moss recent? La 49 de ani, te va lăsa fără cuvinte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 329 views
Ai vazut-o pe Kate Moss recent La 49 de ani, te va lasa fara cuvinte

Fostul supermodel britanic, Kate Moss, a fost surprinsă recent fumând, deși indicase anterior dorința de a renunța la fumat. La 49 de ani, semnele trecutului ei problematice legate de droguri sunt evident vizibile.

O apariție neașteptată în fața unui restaurant din Marea Britanie

Moss a fost fotografiată în fața unui restaurant din Marea Britanie unde a luat prânzul cu familia. Fără machiaj și cu părul într-o coafură neglijentă, ea pare a fi îmbătrânit mai devreme datorită anilor de abuz de substanțe.

Impactul dependenței asupra carierei sale

Pe parcursul carierei sale, Kate Moss a fost adesea subiect de discuție în tabloide din cauza consumului de cocaină. Acest comportament i-a costat mai multe contracte de modeling și a pus în pericol și custodia fiicei sale, Lila Grace.

Reacția lui Moss față de condamnarea publicului

După scandalul fotografiilor în care apărea consumând cocaină în 2005, Moss a exprimat indignare. Într-un interviu radio, a afirmat: „Majoritatea persoanelor pe care le cunoșteam se drogau. Mi s-a părut ipocrit să se concentreze doar asupra mea.” Deși nu a fost acuzată oficial și a reușit să păstreze custodia fiicei sale, a pierdut contracte semnificative. Ulterior, și-a exprimat regretul în mod public, subliniind că trebuia să-și ceară scuze sincer pentru a recâștiga respectul oamenilor.

Moss despre anxietate, abuzuri și susținerea acordată lui Johnny Depp și John Galliano

În același interviu, Moss a discutat despre anxietatea care a marcat-o în perioada tinereții și despre abuzurile suferite în industria modei. A abordat și temele legate de susținerea dată fostului ei iubit, actorul Johnny Depp, în litigiul său cu fosta soție, Amber Heard, precum și sprijinul acordat designerului britanic John Galliano, acuzat de declarații rasiste în 2011.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed