Home Stiri Alege care este mama copilului si vezi testul!

Alege care este mama copilului si vezi testul!

autor Elena Yvette
223 vizualizari
loading...

Fă acest test psihologic scurt pentru a afla în ce mod iei decizii și cât de mult te influențează intuiția.

            Poți vedea în imagine două femei care stau față în față, pe scaun, și supraveghează un copil care se joacă pe covor. Privește cu atenție și încearcă să ghicești care este mama copilului. Gândește-te atât cât ai nevoie și apoi citește interpretările alegerii tale mai jos. Vei afla și răspunsul la testul psihologic.

  1. Femeia din dreapta

Este răspunsul ales de 70% dintre persoanele care au răspuns la această întrebare în cadrul unui sondaj. Totuși, nu este ea mama copilului. Această femeie stă mult prea relaxată, cu picioarele ușor întinse în față, iar poziția mâinilor arată implicare redusă.

Răspunsul tău arată că ești o persoană foarte creativă și că poți genera multe idei originale. Te faci ușor plăcut de ceilalți și le oferi soluții bune de fiecare dată. Ești capabil să asculți activ, prietenii te caută în momentele dificile deoarece se simt bine în preajma ta și ai mereu o vorbă bună pentru ei. Deși ești o persoană sensibilă, acționezi mereu cu ambiție și maturitate.

  1. Femeia din stânga

Bravo! Acesta este răspunsul corect și doar 30% din cei întrebați și-au dat seama. Copilul stă cu fața spre ea, deci e clar că este mama lui deoarece vrea să păstreze contactul vizual tot timpul.

            Intuiția ta este foarte dezvoltată și te ajută mereu să găsești cea mai bună soluție, însă îți asumi și riscuri pentru a ajunge unde îți propui, chiar dacă drumul este plin de obstacole. Îți cunoști calitățile și defectele foarte bine și le valorifici la maximum, analizezi mereu totul înainte de a lua o decizie, dar nu îți e frică de schimbare…

În același timp, ești perfecționist cu tine însuți, în primul rând, și vrei ca totul să iasă perfect. Ești optimist și ai așteptări realiste din partea celorlalți, dar ești și foarte uman, iar prietenilor le face plăcere să te aibă în preajmă.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!