Home Stiri Alege o scrisoare misterioasă și află ce ți-a scris destinul

Alege o scrisoare misterioasă și află ce ți-a scris destinul

autor Elena Yvette
270 vizualizari
Alege o scrisoare misterioasa si afla ce ti-a scris destinul
loading...

Astăzi vă propunem un test foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți una dintre cele patru scrisori, iar în funcție de alegerea făcută veți afla lucruri pe care nu le știați despre voi. Nu ezitați și alegeți ceea ce vă atrage cel mai mult!

Dacă ai ales prima scrisoare, înseamnă că ești o persoană visătoare. Nu judeci după aparențe și cauți să cunoști oamenii înainte de a arunca cu noroi. Încerci mereu să vezi lucrurile bune și ești convinsă că nimic nu este întâmplător și că fiecare decizie este, de fapt, consecința unei acțiuni. Ești echilibrată și pacifistă, iar dacă ar fi după tine, lumea ar fi într-o permanentă stare de bine. Zen-ul te înconjoară, iar acest lucru se reflectă și în atitudinea ta în raport cu ceilalți.

Emani o stare de bine și ești în topul preferințelor la locul de muncă și în cercul apropiat. Te pasionează foarte mult latura spirituală și investești foarte mult să te descoperi.

Dacă ai ales a doua scrisoare, ești o persoană spontană. Îți place să iți faci planuri și ai parte de multe provocări. Ai încredere în forțele proprii și reușești să atingi cu ușurință țelurile propuse. Consideri că atragem ceea ce gândim și că orice lucru e realizabil atâta vreme cât iți dorești cu adevărat. Atitudinea pozitivă și dorința de a reuși fac din tine un camarad excepțional și te plasează pe un loc prioritar în cercul apropiat de prieteni.

Dacă ați ales a treia scrisoare, înseamnă că sunteți întruchiparea raționalității. Vă lipsește spontaneitatea și niciodată nu luați decizii fără a verifica și calcula în detaliu fiecare acțiune. Atitudinea voastră riscă uneori să deranjeze și există posibilitatea ca prietenii să vă considere plictisitori.

Viața are planuri mărețe cu voi însă trebuie să fiți foarte atenți cum gestionați situațiile neprevăzute. Există posibilitatea să stricați ceea ce viața vă oferă și să vă treziți față în față cu lucruri pe care le scăpați de sub control. Ar fi bine să învățați să fiți mai flexibili, căci sunteți persoane cu potențial, însă comportamentul negativ vă încurcă puțin planurile sau încurcă planurile pe care viața le are cu voi.

Dacă ai ales a patra scrisoare, înseamnă ești o persoană sensibilă, luptătoare. Atunci când îți stabilești anumite priorități, nimic nu-ți stă în cale și lupți pentru visul tău fără a ține cont de părerile sau obstacolele care îți ies în cale. Deși întruchipați pozitivismul în persoană, aveți uneori tendința de a vă bloca energetic. Situațiile pe care nu le puteți controla vă sperie foarte tare și cu greu reușiți să vedeți și cealaltă cale…

Sunteți foarte onești, iar minciuna vă deranjează foarte tare. Sunteți radicali atunci când o persoană vă ascunde o anumită situație și aveți tendința de a rupe definitiv legătura cu aceasta. Vă bazați pe principiul că adevărul iese întotdeauna la iveală și tocmai de aceea nu trebuie ascuns.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!