Alege un bărbat celebru și vezi ce îți dorești de la iubitul tău!

Share

Fă acest test simplu, descoperit de cei de la Brightside și află care sunt lucrurile pe care le cauți în partenerul de cuplu! Pe cât de banal pare, pe atât de real este, iar rezultatul te va surprinde cu siguranță.

Dacă l-ai ales pe Hugh Jackman, vrei să ai lângă tine o persoană care să ia cele mai bune decizii, bazându-se pe puterea sa de a judeca oamenii și situațiile cu care se confruntă așa cum trebuie, fără să implice partea emoțională.

Dacă l-ai ales pe Leonardo DiCaprio, vrei un bărbat căruia să îi placă să primească atenție, dar și care pune fericirea celor din jur pe primul loc. Trebuie să îi ajute pe cei din jur mereu.

Dacă l-ai ales pe Vladimir Putin, vrei să fii cu un bărbat extrem de puternic și nu din punct de vedere fizic. Vrei să fie hotărât și să nu se dea bătut niciodată, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Dacă l-ai ales pe Bratt Pitt, îți place ca bărbații din viața ta să aibă înclinații spre partea estetică, preocupându-se de felul în care arată. De asemenea, vrei să îi placă arta și să viseze cu ochii deschiși, exact așa cum faci și tu.

Dacă l-ai ales pe George Clooney, vrei să fii cu un bărbat care să te ajute să îți îndeplinești toate dorințele și care să fie lângă tine necondiționat, mai ales atunci când ai cea mai mare nevoie.

Dacă l-ai ales pe Mark Zuckerberg, ești atrasă de bărbații care sunt în poziții de lider și cărora nu le plac nici agitația și nici să fie implicați în fel de fel de situații, ci preferă să treacă neobservați.

Dacă l-ai ales pe Daniel Radcliffe, vrei să fii cu un bărbat iubitor, grijuliu, care își arată sentimentele mereu. De asemenea, trebuie să fie amuzant și să aibă câteva pasiuni.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news