Alege un inel și află când te vei mărita!

Share

Încă de când suntem mici, așteptăm să vina ziua în care să fim cerute în căsătorie. Visăm mult la acest moment și chiar stabilim perioada în care am vrea ca acest lucru să se întâmple. Așadar, alege unul dintre ele și află dacă vârsta la care te vei căsători este aceeași cu cea la care te gândeai.

Dacă ai ales primul inel, vei ajunge în fața altarului între 27 și 30 de ani, deoarece vrei ca, până atunci, să îți asiguri cariera și să îți îndeplinești toate dorințele din punct de vedere profesional.

Dacă ai ales al doilea inel, nu te grăbești să te măriți. Consideri că sunt alte lucruri mult mai rapide de făcut și te vei mărita abia la vârsta de 38, 40 de ani.

Dacă ai ales al treilea inel, vei face pasul cel mare extrem de repede, fără să stai prea mult pe gânduri. Acest lucru se va întâmpla la vârsta de 19, 22 de ani, fiind momentul la care visai încă din copilărie.

Dacă ai ales al patrulea inel, vrei să te bucuri puțin de viață până când te vei mărita. După ce te vei plimba prin lume și după ce îți vei termina studiile, vei ajunge și în fața altarului, atunci când vei avea între 23 și 26 de ani.

Dacă ai ales al cincilea inel, consideri că mai ai mult timp de petrecut cu tine, așa că nunta nu sună foarte tentant pentru tine. Tocmai din cauza acestui lucru, vei ajunge în fața altarului la 31, 33 de ani.

Dacă ai ales al șaselea inel, nu acorzi prea multă atenție nunții și vei ajunge să faci acest pas abia când vei împlini între 41 și 45 de ani.

Dacă ai ales al șaptelea inel, vrei să te ocupi de alte aspecte ale vieții tale și vei ajunge în fața altarului între 34 și 37 de ani.

Dacă ai ales ultimul inel, nunta nu îți surâde deloc, așa că o vei face abia între 46 și 50 de ani, după ce vei rezolva toate lucrurile importante.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news