HomeStiri Mondene Alessandra Stoicescu a născut. Cum arată micuța și ce nume va primi

Alessandra Stoicescu a născut. Cum arată micuța și ce nume va primi

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Alessandra Stoicescu a nascut. Cum arata micuta si ce nume va primi 1 in Stiri Mondene

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 43 de ani, a devenit mamă pentru prima dată. Frumoasa prezentatoare TV a născut în dimineața zilei de luni, 29 iulie, o fetiță perfect sănătoasă.

Alessandra Stoicescu a nascut. Cum arata micuta si ce nume va primi 1 in Stiri Mondene

Frumoasa prezentatoare TV a dorit să își țină fanii la curent și a transmis prin intermediul paginilor sale de socializare când ajunsese la spital și urma să intre în sala de nașteri, întrucât sosise ziua cea mare în care fetița lor urma să vină pe lume.

Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu sunt extrem de fericiți că, în sfârșit, își pot ține în brațe comoara. Proaspătul tată a publicat deja prima poză cu micuța care s-a născut la ora 09:02 și a primit nota zece la naștere.

Alessandra Stoicescu a nascut. Cum arata micuta si ce nume va primi 2 in Stiri Mondene

„❤Felicitări!!! Să fie sănătoasă!!! Pup-o pe mami Sandra!”, „Să vă trăiască, să fiți sănătoși și fericiți!”, „Woow, ce bucurie imensă! Să vă trăiască sănătoasă, să-ți trăiască fetele! ❤❤❤❤”, „Felicitări! Să vă trăiască și să aibă parte de sănătate și multă fericire!”, „Lacrimi de bucurie! FELICITĂRI, părinți buni!❤”, au comentat câțiva fani în dreptul fotografiei postate de soțul Alessandrei Stoicescu pe conturile sale de socializare.

Alessandra Stoicescu și soțul ei s-au hotărât deja ce nume va purta fetița lor. Jurnalista a dezvăluit chiar cu puține zile înainte să nască faptul că a visat ce nume îi va da micuței. Mai exact, aceasta va avea două nume din Biblie. „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a spus Alessandra Stoicescu în cadrul unei emisiuni. Aceasta și Sergiu Constantinescu și-au unit destinele în mod oficial pe data de 21 iunie 2013…

Sursă: cancan.ro, ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed