HomeStiri Mondene Alessia trece printr-o perioadă dificilă

Alessia trece printr-o perioadă dificilă

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 822 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/screen-16.52.0409.04.2019.jpg

Artista pop Alessia, pe numele său real Elena Baboia, în vârstă de 36 de ani, trece printr-o perioadă dificilă. După ce a fost diagnosticată cu pleurezie, aceasta a fost implicată și într-un accident rutier.

screen-16.52.04[09.04.2019] in Stiri Mondene

Frumoasa cântăreață a povestit în cadrul emisiunii Star Matinal cum a avut loc accidentul, dar a oferit detalii și despre afecțiunea gravă de care suferă, precum și care este cauza care a dus la îmbolnăvirea sa.

„După o lună m-am dus să îl iau pe Alvin (n.r: fiul său), dar la un moment dat am simţit că nu mai pot. Am plecat să îl duc înapoi şi câteva străzi mai încolo am făcut accident, am maşina daună totală. Mă asiguram, nu am avut reacţie şi m-a luat din stânga”, a declarat Alessia.

„Vedeam că nu îmi ajunge aerul la repetiţii. Coregraful spunea că dacă nu pot să nu mai fac. Am văzut că nu mai pot efectiv, leşinam acolo. Am zis că trebuie să mă duc la doctor. Aveam bronhiile înfundate şi aerul ricoşa în sinusuri. În loc să intre în plămâni, se lovea în bronhii şi se ducă fix pe sinusuri. Se făceau cheguleţe de sânge, a povestit aceasta…

„După două zile m-am dus la doctor, la ORL. Au văzut că nu am nimic la corzi. Doamna doctor nu mi s-a părut speriată. Mi-a zis: «Este serios, înseamnă că este ceva destul de serios»… M-am dus la spitalul de pneumologie. Mi-a zis doamna doctor dacă am copii. Eram singură, singură. M-au întrebat câţi ani am. Mi-a zis că am pleurezie tuberculoasă, în primă instanţă pleurezie. Alvin e la părinţii mei. Iau antibiotice zi de zi. Am organismul foarte slăbit, dar sunt puternică. Cumva am activat virusul din cauza sistemului imunitar slăbit. (…) M-am întâlnit cu o prietenă care mi-a spus că de pleurezie a murit mama ei, în două luni a murit”, a conchis vedeta.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed