Home Stiri Alex Bodi a intervenit între Bianca și Gabi Bădălău

Alex Bodi a intervenit între Bianca și Gabi Bădălău

autor Mirela
718 views 2 minute timp de citit

Alex Bodi se pare că nu a uitat-o pe Bianca și vrea ca aceasta să nu ajungă în fața altarului cu Gabi Bădălău. Proaspăt ieșit din arestul la domiciliu, Bodi se pare că a reușit să se „infiltreze” în relația fostei prezentatoare de la Kanal D.

Conform celor de la cancan.ro, nunta Biancăi și a lui Gabi Bădălău ar fi urmat să se țină vara aceasta, pe data de 15 iunie, în cazul în care ar fi reușit să divorțeze de Claudia Pătrășcanu. Mai mult decât atât, se pare că milionarul a apelat la toți așii din mânecă, pentru a o da peste cap pe Bianca, în speranța că se vor împăca.

Telefoane, flori, întâlniri și diferite mesaje trimise prin intermediul prietenilor comuni au avut rolul de a i-l scoate pe Bădălău din minte creatoarei de modă. Potrivit aceleiași surse, Bădălău a făcut mai multe crize de gelozie, iar Bianca nu a mai suportat și, în consecință, nunta s-a anulat.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, fostul logodnic al Dariei Radionova a stat de vorbă cu cei de la Antena Stars și a făcut câteva mărturisiri despre apelurile private care ar fi existat între el și fosta soție, Bianca Drăgușanu.

„Nu caut niciodată femei. Sunt ok. Sunt singur și pot să fiu cu cine vreau. Mie dacă mi-e dor de cineva, aduc dorul de mine. Da, mai cred în iubire, tot timpul. Nu au legătură dezamăgirile. Am inovcat o chestie, că am nevoie de cineva. Sunt singurele rugi care mi se îndeplinesc foarte repede. Vedem, nu știu ce va fi! Nu tatonez, e ok. Ne trăim viața frumos, ne distrăm, fără prea multe complicații”, a spus Bodi pentru cei de la Antena Stars, relatează cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies