Home Stiri Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca: „Nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin”

Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca: „Nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin”

autor Buinoschi Andreea
99 vizualizari

Alex Bodi a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D și, în cele din urmă, a recunoscut faptul că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu, explicând și care au fost motivele ce au dus la un astfel de gest.

„În primul rând, cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie, trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum să o menajez. Când tu, ca femeie, nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește!

Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane.

Referitor la ce spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea.

Ca să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie. Nu am vreo satisfacție, la mine nu există satisfacție. Tot echilibrul acesta se rupe în momentul în care vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă, nu ține cont. Dacă ea știa să menajeze lucrurile… Să spunem că eu sunt o persoană vulcanică, colerică, dacă tu mă cunoști și îmi știi caracterul, de ce nu vrei să eviți lucrurile astea?!

Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină, că așa nu ai cum să-l stingi. Dacă ea își dorea cu adevărat să evite… La fel și eu, poate un bărbat m-ar putea bate și sunt în pericol și știu că depinde de mine ca să evit, o să evit. Ultima dată, m-a înjurat de bunica mea, care a murit, și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei”, a spus afaceristul…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies