HomeStiri Alex Bodi a vorbit despre problemele cu legea, în cadrul primului interviu pe care l-a acordat

Alex Bodi a vorbit despre problemele cu legea, în cadrul primului interviu pe care l-a acordat

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 909 views 3 minute timp de citit

Alex Bodi a acordat, în exclusivitate, un interviu pentru cei de la Antena Stars. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre cum reușește să treacă peste această perioadă grea pe care o traversează, dar și despre cum expunerea publică pe care o are îi limitează anumite decizii.

12

„Mereu sunt cu zâmbetul pe buze, sunt bine, acasă. N-am mai vrut (n.r. – să vorbesc cu nimeni), n-am considerat oportun. Sunt sincer, nu pot să zic că sunt sută la sută bine, perfect, din cauza situației și întâmplărilor petrecute, dar sunt un om pozitiv, cu zâmbetul mereu pe buze, chiar dacă e greu, chiar dacă s-au spus și întâmplat atâtea, încerc să mă mențin pe linia mea, căci ăsta este secretul de a fi pe linia de plutire și de a fi puternic psihic.

13

Este un impact mediatic foarte mare, iar mie, ca persoană, îmi este foarte greu, pentru că nu pot să vorbesc sau să fac anumite mărturisiri, dar o să mai treacă un timp și, poate, treptat, o să iasă totul la iveală. Este nasol când te judecă lumea după anumite chestii și zvonuri. Cel mai mult și cel mai afectat am fost când am văzut chestii referitoare la copiii mei. Am auzit că nu sunt un tată devotat, că nu mi-am ajutat copiii. Cred că ăsta este ultimul lucru pe care l-ar putea spune oricine despre mine și tu să fii prins în niște lanțuri fără să poți face ceva. Ești legat la mâini și la picioare, nu ai nicio putere, asta e cel mai nasol lucru posibil, pentru că tu știi că ai putea face ceva sau ai putea dovedi, dar nu ai cum, în momentul de față, și îți rămâne doar să fii puternic, să nu cedezi, să fii stabil psihic și să speri că va veni momentul în care o să poți dovedi lucrurile astea.

14

Nu, niciodată (n.r. – nu am cedat), am avut momente mai grele decât aceste 40 de zile de arest preventiv. Nu am fost la pușcărie, la închisoare, cum zice toată lumea. A fost un arest preventiv pentru a se dovedi anumite chestii, în fine. Au fost niște momente foarte grele. Cred că cel mai mare rău pe care îl poți face unui om este să îi iei libertatea. Libertatea și sănătatea sunt două elemente-cheie în viața unui om”, a declarat Alex Bodi, pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed