Home Stiri Mondene Alex Bodi, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu? „Paraziți care trăiesc de pe urma firimiturilor”

Alex Bodi, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu? „Paraziți care trăiesc de pe urma firimiturilor”

autor Mirela
1,1K views

Alex Bodi a postat un mesaj extrem de dur pe contul său de Instagram. Acesta s-a arătat foarte deranjat de atitudinea pe care au avut-o persoanele apropiate lui și a considerat că a fost trădat chiar de către oamenii de la care se aștepta cel mai puțin.

„Chiar dacă vă privesc mai de sus, nu m-am crezut niciodată superior vouă, nici atunci când v-am hrănit și v-am îmbrăcat, nici când v-am purtat peste tot după mine și v-am tratat de la egal la egal, pentru că ăsta e caracterul meu!!! Dar, în mintea voastră bolnavă, ați crezut că vi se cuvine așa ceva și nu realizați că rechinul are mulți peștișori pe lângă el, dar el e singurul prădător, restul sunt paraziți care trăiesc de pe urma firimiturilor lui! Vă pup cu drag!”, este mesajul postat de afacerist.

Declarația acestuia a ridicat foarte multe semne de întrebare, deoarece a venit la doar câteva zile după ce Bianca Drăgușanu l-a acuzat de violență domestică și a postat câteva fotografii în care apare cu fața plină de vânătăi. Bodi a ținut să se apere, spunând că Bianca minte, iar plângerile pe care aceasta le-a făcut nu înseamnă nimic.

„Poate să facă 50.000 de plângeri (…). Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând, eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu, relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă”, a spus milionarul din Mediaș în cadrul emisiunii lui Dan Capatos…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed