HomeStiri Mondene Alex Bodi, declarație dură despre Bianca Drăgușanu, după divorț: „Mă deranjează că și-a folosit propriul copil”

Alex Bodi, declarație dură despre Bianca Drăgușanu, după divorț: „Mă deranjează că și-a folosit propriul copil”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Alex Bodi, declaratie dura despre Bianca Dragusanu, dupa divort „Ma deranjeaza ca si-a folosit propriul copil” 1 in Stiri Mondene

După ce Bianca Drăgușanu a făcut declarații conform cărora a divorțat de Alex Bodi

din cauza agresivității lui și a certurilor la care asista fetița ei, Sofia, ce are trei ani, acum acesta a reacționat printr-o declarație dură la adresa ei.

Alex Bodi, declaratie dura despre Bianca Dragusanu, dupa divort „Ma deranjeaza ca si-a folosit propriul copil” 2 in Stiri Mondene

Alex Bodi a fost invitat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, unde a făcut aluzii că fosta sa soție nu este o mamă dedicată așa cum dorește să lase impresia.

Acesta a precizat că Sofia nu vine des la București, iar cea care se ocupă de ea este mama Biancăi Drăgușanu, Madi.

Alex Bodi, declaratie dura despre Bianca Dragusanu, dupa divort „Ma deranjeaza ca si-a folosit propriul copil” 3 in Stiri Mondene

Afaceristul susține că Bianca Drăgușanu că se folosește de fetița ei, iar el a ținut la micuță la fel de mult ca la cele două fiice ale lui.

„Relația noastră de un an jumătate nu a fost numai cu circuri. Îmi pare rău că am ajuns la nivelul acesta.

Nu vreau să-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine. Nu trebuie să accept anumite acuzații care mă denigrează pe mine ca persoană.

Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca la fetițele mele.

Ea ca să pozeze într-o mamă perfectă ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească. Nu știu cât a stat Sofia la București.

Normal că spune că mama ei este îngerul ei păzitor, pentru că doar doamna Madi are grijă de fetiță.

Ca să fii o mamă de bază, trebuie să fii o mamă alături de fetița ta”, a spus Alex Bodi în emisiunea Vorbește Lumea, conform VIVA!.

Pe data de 10 martie 2020, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au semnat actele de divorț la notar, iar de atunci se atacă reciproc prin declarații usturătoare…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed