Home Stiri Alex Bodi, despre florile trimise Biancăi: „Este adevărat că i-am trimis flori”

Alex Bodi, despre florile trimise Biancăi: „Este adevărat că i-am trimis flori”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 549 views 2 minute timp de citit

Recent, Bianca a fost surprinsă de către paparazzi cu mai multe buchete imense de trandafiri care nu păreau a fi primite de la Gabi Bădălău. Multă lume s-a gândit că acestea ar fi fost trimise, de fapt, de către Alex Bodi, fostul soț al acesteia, chiar dacă amândoi sunt implicați într-un proces după ce Bianca l-a acuzat de violență domestică.

„Eu nu am voie să dau flori, nici direct, nici indirect. Ea este într-o relație, nu am de ce să-i trimit flori și da, dacă am vrut să-i trimit flori, i le trimit dacă vreau și simt, care este problema?! Nu mă avantajează pe mine cu nimic că este singură sau nu este singură. Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede. Și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic.

Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca admiratorii ei”, a declarat acesta pentru cei de la Antena Stars, relatează cancan.ro.

După ce Bianca a depus plângere împotriva sa, menționând că a fost bătută, afaceristul a declarat că Bianca minte și că nu este vinovat. „Poate să facă 50.000 de plângeri (…). Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând, eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu, relația în care mă aflu, deci, nu m-ar avantaja sub nicio formă”, a declarat milionarul pentru XNS…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies