HomeStiri Alex Bodi îi trimite mesaje cu subînțeles Biancăi Drăgușanu?

Alex Bodi îi trimite mesaje cu subînțeles Biancăi Drăgușanu?

autor Mirela
831 views 2 minute timp de citit

În ciuda faptului că fiecare dintre ei are o relație serioasă în acest moment, cei doi foști soți pare că nu s-au uitat unul pe celălalt. Recent, Alex Bodi a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj care le-a atras imediat atenția fanilor, speculându-se că ar fi, de fapt, pentru fosta lui iubită.

“Those who know me, never doubt me. Those who doubt me, never knew me” (Cei care mă cunosc, nu se îndoiesc niciodată de mine. Cei care s-au îndoit de mine, nu m-au cunoscut niciodată”, a scris afaceristul, pe pagina sa de Instagram. Cu toate acestea, nici el, și Nici Bianca nu au făcut vreo declarație în acest sens, iar fanii celor doi așteaptă să vadă dacă se mai poate repara ceva din relația lor încheiată în urmă cu trei luni.

La începutul lunii noiembrie, blondina anunța, pe contul său de Instagram, că a pus punct relației cu afaceristul din Mediaș. În mod indirect, creatoarea de modă a recunoscut că a fost bătută de acesta și că, în cele din urmă, și-a făcut curaj și l-a părăsit.

„Știți ce mi se pare mie cel mai amuzant la mine? Că sunt un om foarte impulsiv așa… și ce e în gușă e și-n căpușă. Adică, eu, gen, dacă acum gândesc ceva și simt să zic ceva, eu o să zic, frate! În anumite contexte, mie mi se pare că sunt foarte amuzantă așa… Și mie-mi vine să râd de ce zic eu, știi? Iar în momentul de față, eu consider că nu mai am nimic de pierdut și atunci vreau să vă spun vouă adevărul. Bănuiți care e adevărul? Bănuiți așa?

Aveți idee în ce context am putut fi mințită din nou și păcălită din nou de două persoane penibile? Dacă vă spun de la început, vă ia telefonul razna! Dacă vă spun povestea de la început, o să spuneți: «Vai, cât comică ești!». V-o ia telefonul razna! Serios”, a spus Bianca, pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..