Home Stiri Mondene Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit cum se înțelege cu Victor Slav

Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit cum se înțelege cu Victor Slav

autor Negriu Elena
1,2K views

Recent, Bianca Drăgușanu și actualul său iubit, Alex Bodi, au fost invitați în platoul emisiunii Xtra Night Show, unde au oferit și un interviu în care au fost extrem de sinceri.

Aceștia au vorbit despre viața lor, făcând dezvăluiri ce țin nu doar despre relația lor, ci și referitoare la felul în care se înțeleg cu foștii parteneri.

Alex Bodi a povestit, cu această ocazie, în ce context l-a cunoscut pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav, dar și cum se înțeleg, având în vedere că acesta face parte din viața acesteia prin prisma faptului că este tatăl fetiței lor, Sofia Natalia, o vizitează și se implică în creșterea ei.

„Victor mi se pare ok. Odată am fost la mama Biancăi, ei erau acolo și ne-am întâlnit. Am stat o jumătate de oră”, a declarat Alex Bodi în cadrul emisiunii.

Bianca Drăgușanu a avut și ea ceva de spus referitor la momentul respectiv, cel în care s-au cunoscut, aducând completări celor spuse de Alex.

„Au vorbit, au încheiat frumos discuția, au făcut schimb de numere de telefon”, a spus aceasta, accentuând faptul că actualul său iubit și fostul ei soț s-au comportat civilizat și au rămas într-o relație de amiciție.

Vedeta a precizat și felul în care se înțelege ea cu una dintre fostele iubite ale lui Alex, și anume Raluca.

„A fost foarte ok. Pe una dintre fostele iubite o știu, de Paști am fost la Madrid și am avut o masă frumoasă în familie, sunt prietenă cu Raluca, cu fata cu care are prima fetiță. Ea a fost la mine înainte de Crăciun, suntem ok”, a spus Bianca Drăgușanu.

Aceasta a vorbit și despre relația sa cu Alex, menționând că pentru ei cadourile nu sunt importante, ci timpul pe care îl petrec împreună…

„Simt că el mă iubește, cel puțin acum în ultima perioadă a început să-mi dovedească. Nu e vorba despre cadouri între noi. Cel mai frumos cadou este timpul”, a dezvăluit blondina.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed