Home Stiri Alex Bodi, lovitură grea din partea magistraților. Rămâne în arest la domiciliu

Alex Bodi, lovitură grea din partea magistraților. Rămâne în arest la domiciliu

autor Buinoschi Andreea
192 vizualizari

Ieri, pe data de 8 ianuarie, Alex Bodi, alături de avocatul lui, au mers la Tribunalul Dolj, unde urma să afle dacă va rămâne sau nu în arest la domiciliu. Cu toate că era extrem de optimist, iar fanii lui doreau să îl vadă în libertate, iată că lucrurile au stat altfel!

Potrivit celor de la cancan.ro, procurorii ar fi cerut ca, în locul arestului la domiciliu, să se apeleze la arestarea preventivă. Cu toate că Bodi ar fi trebui să afle ieri ce se va întâmpla, magistrații au amânat luarea deciziei. Până pe data de 18 ianuarie, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu va rămâne în arest la domiciliu.

„Magistrații au decis amânarea. 18 ianuarie, în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Alex Bodi este liber, după cum vedeți, și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura arestului la domiciliu rămâne și urmează să fie verificată în termenul din 18”, a spus avocatul milionarului celor de la cancan.ro.

Chiar în ziua de Revelion, Alex Bodi a fost implicat într-un nou scandal. Fosta lui soție, Iulia Sălăgean, a mers la vila acestuia din Tunari, pentru a-și lua fiica. În ciuda faptului că nu avea voie să facă acest lucru, femeia a încălcat regulile stabilite în dosar.

Mai mult decât atât, femeia l-ar fi acuzat pe fostul ei partener că a agresat-o fizic, dar, din nou, avocatul lui a negat toate afirmațiile, spunând că există și dovezi în acest sens. „Nu putem comenta pentru că au fost puse documente la dosar și urmează să facem probatoriu prin poliția care urmărește supravegherea să depune și noi documentele necesare. Am mai spus-o, de altfel, e un fake news. E un incident care nici nu a avut loc și prin care doamna a încercat să își facă publicitate gratuită”, a mai adăugat avocatul.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies