HomeStiri Alex Bodi, lovitură grea din partea magistraților. Rămâne în arest la domiciliu

Alex Bodi, lovitură grea din partea magistraților. Rămâne în arest la domiciliu

autor Mirela
903 views 2 minute timp de citit

Ieri, pe data de 8 ianuarie, Alex Bodi, alături de avocatul lui, au mers la Tribunalul Dolj, unde urma să afle dacă va rămâne sau nu în arest la domiciliu. Cu toate că era extrem de optimist, iar fanii lui doreau să îl vadă în libertate, iată că lucrurile au stat altfel!

Potrivit celor de la cancan.ro, procurorii ar fi cerut ca, în locul arestului la domiciliu, să se apeleze la arestarea preventivă. Cu toate că Bodi ar fi trebui să afle ieri ce se va întâmpla, magistrații au amânat luarea deciziei. Până pe data de 18 ianuarie, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu va rămâne în arest la domiciliu.

12

„Magistrații au decis amânarea. 18 ianuarie, în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Alex Bodi este liber, după cum vedeți, și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura arestului la domiciliu rămâne și urmează să fie verificată în termenul din 18”, a spus avocatul milionarului celor de la cancan.ro.

13

Chiar în ziua de Revelion, Alex Bodi a fost implicat într-un nou scandal. Fosta lui soție, Iulia Sălăgean, a mers la vila acestuia din Tunari, pentru a-și lua fiica. În ciuda faptului că nu avea voie să facă acest lucru, femeia a încălcat regulile stabilite în dosar.

14

Mai mult decât atât, femeia l-ar fi acuzat pe fostul ei partener că a agresat-o fizic, dar, din nou, avocatul lui a negat toate afirmațiile, spunând că există și dovezi în acest sens. „Nu putem comenta pentru că au fost puse documente la dosar și urmează să facem probatoriu prin poliția care urmărește supravegherea să depune și noi documentele necesare. Am mai spus-o, de altfel, e un fake news. E un incident care nici nu a avut loc și prin care doamna a încercat să își facă publicitate gratuită”, a mai adăugat avocatul.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed