Home Stiri Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, schimb de replici spumoase! Cum încearcă afaceristul să o recucerească, deși este plecat cu presupusa amantă

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, schimb de replici spumoase! Cum încearcă afaceristul să o recucerească, deși este plecat cu presupusa amantă

autor Negriu Elena
307 vizualizari

Alex Bodi se află în această perioadă în vacanță la Londra, acolo unde a fost văzut în compania presupusei sale amante, Daria Radionova.

Cu toate acestea, încearcă să o recucerească pe Bianca Drăgușanu.

2

Cei doi au semnat actele de divorț, dar afaceristul încă mai speră la o împăcare cu Bianca Drăgușanu și au avut de curând o convorbire care a fost făcută publică de cei de la Spynews.

Blondina a spus că Alex Bodi o terorizează cu telefoanele, iar acesta a replicat.

3

„Zi-mi dacă vrei să lupți pentru iubirea noastră, ca să fim fericiți. Vreau să-mi spui cu gura ta”, este mesajul pe care Alex Bodi i l-a scris Biancăi Drăgușanu.

„Nu, nu vreau!”, i-a răspuns aceasta.

„Atunci la ce mă pui să vorbesc, că nu înțeleg?!”, i-a scris în continuare Alex Bodi.

„Tu faci ce simți, eu te ascult! Fă ce simți și o să vedem ce se întâmplă. În momentul de față sunt prea rănită ca să spun ce îmi mai doresc.

Eu îmi doresc o familie, îmi mai doresc un copil, îmi doresc să locuiesc cu soțul meu într-o casă.

Îmi doresc să am un bărbat în care am încredere, un bărbat care nu mă lovește, îmi doresc un bărbat care să nu aibă harem”, a precizat Bianca Drăgușanu.

„Eu pot să lupt pentru tine pentru că și tu îți dorești asta… Dacă tu simți în inima ta că eu pot fi ăla care te face fericită și că noi doi putem triumfa, eu îmi asum tot în fața lumii…

Nu mă împiedică nimic să o iau de la capăt! Îmi asum tot!

Felul în care ți-am vorbit, cum te-am atacat la televizor”, a adăugat Alex Bodi, care a întrebat-o și dacă îl încurajează să facă aceste lucruri.

„Te încurajez ce simți tu și cu siguranță Dumnezeu o să ne dea înțelepciune și o să ne arate la amândoi ce e mai bine pentru noi. Eu am suferit foarte mult.

În circul ăsta tu vrei să ne împăcăm?”, a punctat Bianca Drăgușanu.

„Dacă tu mi-ai da un fir de care să mă leg, eu n-aș mai sta pe gânduri…

Aș pune lucrurile în ordine trei zile aici și aș veni acasă, să stau cu tine în carantină trei săptămâni”, a răspuns Alex Bodi.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies