Home Stiri Alex Bodi spune care este motivul pentru care a lovit-o pe Bianca: „Pentru că ea m-a lovit prima”

Alex Bodi spune care este motivul pentru care a lovit-o pe Bianca: „Pentru că ea m-a lovit prima”

autor Buinoschi Andreea
231 vizualizari

Alex Bodi este invitatul ce urmează să își facă apariția în emisiunea 40 de întrebări. Acesta a mărturisit că a lovit-o pe Bianca, deoarece ea este prima care l-a agresat fizic.

„De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”/„Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”/„V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”, „Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”/ „Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”/„Sunteți zgârcit sau răzbunător?”/ „Ce înseamnă să fii mafiot?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care Alex Bodi a fost nevoit să răspundă. „Pentru că ea m-a lovit prima”, a fost răspunsul lui Alex Bodi la cea mai așteptată întrebare.

„Tumefiată toată la față. După cum bine știți, eu n-am mințit niciodată în ceea ce privește operațiile mele estetice sau faptul că mie îmi place să fiu «tunată» sau cum vreți voi. Îmi place, da, să am buzele mari, îmi place să îmi fac botox, îmi plac lucrurile astea mult de tot. Bineînțeles că anul trecut, pe vremea asta, mi-am făcut o operație de blefaroplastie. Problema mea nu este că a apărut această poză cu mine tumefiată, pentru că eu, pe parcursul anilor, am greșit cu multe chestii pentru că am tăcut de multe ori. (…). Poza pe care am văzut-o cu mine nu este deloc plăcută, pentru că orice femeie care a trecut printr-o rinoplastie sau blefaroplastie se umflă foarte tare la față.

Problema mea e cu persoana care a dat poza cu mine așa, cu plasturii aceia pe față. (…). Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală.

Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj… Ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap. (…)”, a spus Bianca Drăgușanu în momentul în care a făcut publice fotografiile în care apare desfigurată, după ce Alex Bodi a insinuat că au fost făcute în urma unei operații faciale.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies