Home Stiri Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu. Apropiații au recunoscut: „Îi stă capul tot la tine”

Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu. Apropiații au recunoscut: „Îi stă capul tot la tine”

autor Buinoschi Andreea
197 vizualizari

Spynews.ro a reușit să intre în posesia unei alte convorbiri. De data aceasta, discuția a avut loc între Bianca Drăgușanu și omul de încredere al lui Alex Bodi. Se pare că milionarul este din ce în ce mai gelos, chiar dacă are o relație cu Daria Radionova și nu vrea ca fosta lui soție să aibă nimic de-a face cu milionarul turc, ba chiar o vrea înapoi.

Prietenul lui Alex Bodi: „A spus Alex că vrea să vorbească cu tine, îmi spune că eu nu îți zic ție ce spune el. Spune că te iubește, ce să mai zic, prostii din astea. Îi stă capul tot la tine, în loc să îi stea la cum să iasă din închisoare.”

Bianca Drăgușanu: „El este logodit cu această fată, are inelul meu.”

Prietenul lui Alex Bodi: „Pentru tine era alt inel, crede-mă, nu era acel inel. Luase un inel pentru tine, îl știu, este la mine. I-am spus să se axeze să iasă din pușcărie! Îmi spune că tu trebuia să îi demonstrezi că îl iubești.”

Bianca Drăgușanu: „Omul este bolnav, eu știu că este prietenul tău. Nu este normal ce face. El are o relație asumată de mai bine de două luni cu fata asta și, de opt luni, neasumată.”

Prietenul lui Alex Bodi: „Bianca, nu e ce crezi tu, crede-mă.”

Bianca Drăgușanu: „El și-a asumat relația cu ea, urmează căsătoria.”

Prietenul lui Alex Bodi: „Nu, frate, a venit într-un weekend și a rămas aici, apoi a plecat acasă, ce să faci?”

Bianca Drăgușanu: „Am auzit că Daria l-a vizitat în închisoare și că se iubesc mult de tot. L-a vizitat într-o zi. Dacă se căsătoresc, pot să-i fac eu rochia de mireasă, că știu că nici la ea nu mai merg afacerile. Aia e îndrăgostită de el, el e îndrăgostit de ea, de ce mă sună pe mine să mă întrebe de turc?! Că nu înțeleg!”

Prietenul lui Alex Bodi: „Eu, când merg la el, numai de tine întreabă. Mă întreabă de tine mereu, dacă ești bine, ce faci. El vrea să fie cu tine.”

Bianca Drăgușanu: „Dar a fost cu mine, de ce a mers în altă parte? Opt luni m-a înșelat cu femeia asta și ne-a mințit pe amândouă. Pe lângă ea a avut n aventuri. Se duce cu ea peste tot pe unde l-am învățat eu să se ducă. Ea îi conduce mașinile.

Să mă lase pe mine. Să își sune fetița, că mă întreabă mereu de el. (…) De ce nu se gândește la strategii să vorbească cu copilul? Să îi spui lui Alex să nu mă mai sune. Nu mai avem ce să mai vorbim noi doi. Spune-i pe mine să mă uite. Se agită pentru tot ce zice turcul. Să stea liniștit, e problema mea cu cine stau și cu cine îmi fac eu anturaje. (…) Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie.

Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut, mi-a luat banii cu forța. Eu, pentru două sute de milioane, muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.”

Prietenul lui Alex Bodi: „Îți promit și îți garantez că se rezolvă și cu acei bani.”

Bianca Drăgușanu: „Este a patra sau a cincea oară când mă milogesc eu de banii mei. Care este scopul acestui telefon, să mă sune și să mă amenințe dacă mă combin eu cu turcul? De unde știe el că sunt eu la Istanbul acum?”

Prietenul lui Alex Bodi: „El vede tot ce e la televizor.”

Bianca Drăgușanu: „Să știi că acesta este cel mai fain băiat pe care l-am cunoscut eu. Este foarte mișto acest om…”

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies