Home Stiri Alex Ciucu are o nouă relație, deși încă este însurat cu Alina Sorescu

Alex Ciucu are o nouă relație, deși încă este însurat cu Alina Sorescu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 432 views 2 minute timp de citit

Deși s-au despărțit, Alina Sorescu și Alex Ciucu încă formează un cuplu în acte. Cu toate acestea, Alex Ciucu și-a făcut deja o nouă iubită, iar acest lucru nu s-a întâmplat în țara noastră.

Creatorul de modă a plecat la Paris pentru un master în domeniul modei. Acela a fost și momentul în care Alina Sorescu a depus actele de divorț și se pare că, tot atunci, Alex Ciucu și-a găsit o nouă iubită, conform Fanatik.ro, relatează Cancan.ro.

Mai mult decât atât, în urmă cu un an, când nici unul dintre ei nu confirmase zvonurile legate de divorț, Alex Ciucu a fost văzut în compania unei femei care s-a dovedit a fi una dintre prietenele apropiate ale Alinei Sorescu.

Alina Sorescu a făcut noi declarații despre divorț

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită!

Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master, la Paris”, a spus aceasta la Antena Stars.

„Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”, a spus Alina Sorescu în cadrul unui interviu acordat în emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Sura

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies