Home Stiri Alex Velea anunță începerea războiului cu Lino Golden: „La mulți ani, Șerpișorule! Nu s-a încheiat nimic, abia începe”

Alex Velea anunță începerea războiului cu Lino Golden: „La mulți ani, Șerpișorule! Nu s-a încheiat nimic, abia începe”

autor Buinoschi Andreea
759 vizualizari

Lino Golden și Alex Velea sunt protagoniștii unui mare scandal. Iubitul Antoniei îl acuză pe „fiul său adoptiv” că l-a trădat după ce s-a împrietenit cu Abi Talent. Acum, fostul participant de la Asia Express i-a dat o replică dură lui Lino, spunând tot ceea ce l-a deranjat.

După ce Mario Fresh i-a întors spatele lui Velea, nu a durat mult și Lino i-a urmat și el exemplul. Antonia și iubitul său și-au exprimat dezamăgire în mod public, iar mesajul cântărețului a fost extrem de acid.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, tu ți-ai băgat frații la «înaintare» după ce i-ai «îmbârligat» să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme.

Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig.

La mulți ani, Șerpișorule! Aaa, și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a fost mesajul lui Alex Velea.

În urmă cu doar câteva zile, după ce Lino Golden a fost acuzat că a uitat de unde a plecat, acesta a ținut să le mulțumească Antoniei și lui Velea pentru tot ceea ce au făcut pentru el: „Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte”.

Și Antonia a avut un cuvânt de spus în tot acest scandal, deși, ulterior, a șters mesajul de pe Instagram: „Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față… dacă ești sincer. Nu virtual, doar să dai bine. Sunt foarte dezamăgită și șocată. Doare al naibii de tare. Asta se aplică la toți trei”…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies