Home Stiri Alex Velea, primele declarații despre cea de-a patra sarcină a Antoniei

Alex Velea, primele declarații despre cea de-a patra sarcină a Antoniei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 307 views 2 minute timp de citit
  • Antonia și Alex Velea au doi băieți, iar Antonia mai are o fată din prima ei căsătorie.
  • Alex Velea a declarat că Antonia nu mai poate naște, deoarece are deja trei cezariene, iar cea de-a patra i-ar pune viața în pericol.
  • Artistul a cerut-o de soție pe Atonia în urmă cu un an.

Antonia și Alex Velea împlinesc anul acesta zece ani de relație. Cei doi au o relație foarte frumoasă și au doi copii minunați, iar Antonia mai are o fată din căsnicia trecută. Cei doi se pregătesc de nuntă, deoarece, peste câteva zile, se împlinește un an de la logodna lor.

Artistul a declarat că cei doi nu țin cont de bani atunci când vine vorba de educația celor mici, deoarece își doresc tot ceea ce este cel mai bine pentru ei.

Antonia nu mai poate aduce pe lume copii

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă.

Deja, după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și, dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a spus Alex Velea în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Alex Velea și logodnica lui au avut de întâmpinat multe greutăți la început de relație

Atunci când au decis să formeze un cuplu, Alex Velea și Antonia au întâmpinat mai multe dificultăți. Aceasta a fost acuzată că i-a spart casa lui Alex Velea, în timp ce artistul a fost acuzat că și-a lăsat soția de atunci pentru Antonia. În ciuda faptului că amândoi au negat vehement aceste acuzații, oamenii au continuat să îi arate cu degetul.

Nu de puține ori, logodnica lui Alex Velea a recunoscut că a fost foarte greu la început pentru ei, deoarece s-au lovit de foarte multe comentarii negative încă din primele zile. Cu toate acestea, în timp, cei doi au reușit să le depășească și să construiască ceva frumos…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies