Alex Velea vorbește despre începutul relației cu Antonia: „Nu am început chiar cu dreptul”

Share

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi, deși se cunoșteau de multă vreme, au avut nevoie de ceva timp pentru a începe o relație. Acum, Alex Velea a vorbit despre momentele mai tensionate dintre ei, dar și despre cum au ajuns să vorbească.

„Am fost prieteni mult timp. Ne-am cunoscut în 2009 la studio. A venit cu Tom Boxer și avea piesa aceea, „Morena” și își dorea o piesă mai urbană și au venit la studio să-i prezinte Boxer niște instrumentale. Ne-a dat afară din studio și am zis: ”Ce-i asta? Să ne dea afară din studio să facă ea audiții?”. Nu am început chiar cu dreptul. Ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și prin 2011-2012 a început să vină la studioul la care lucram eu și ne-am împrietenit, nimic mai mult. Eu încă eram în relație, ea era în relație, nu aveam nicio treabă. Nu am simțit nicio scânteie.

Îmi dădusem seama că făcusem o alegere greșită. Cu părere de rău că trebuia să-mi recunosc mie în primul rând treaba astal. Nu eram nici eu partenerul potrivit pentru fosta parteneră și nici invers. Totul face parte din viața mea. Nu am de ce să țin nimic ascuns. Nu am prea multe lucruri de ascuns”, a spus artistul, în cadrul unui podcast, relatează spynews.ro.

Recent, iubitul Antoniei a mărturisit că sunt gata pentru a ajunge în fața altarului, deoarece cântăreața a reușit să divorțeze de fostul soț. „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a mărturisit Alex Velea, în cadrul emisiunii XNS.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news