Home Stiri Alex Velea a vorbit despre gelozia dintre el si frumoasa Antonia. Iata care este secretul relatiei lor!

Alex Velea a vorbit despre gelozia dintre el si frumoasa Antonia. Iata care este secretul relatiei lor!

autor Elena Yvette
514 views 2 minute timp de citit

Alex Velea formează alături de frumoasa Antonia unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Chiar dacă cei doi nu sunt încă căsătoriți, au împreună doi copii minunați.

 

La fiecare apariție publică, cuplul Velea-Antonia stârnește valuri de aprecieri.

Artistul a declarat pentru Wowbiz.ro că ambii sunt geloși, dar nu întrec niciodată măsura. Știau amândoi ce stil de viață au și tocmai de aceea se înțeleg reciproc.

„Sunt gelos exact cât trebuie să fie un bărbat. Nu exagerez cu treaba asta, pentru că amândoi am știut în ce ne băgăm atunci când ne-am cuplat. Suntem conștienți de meseria noastră, știm că trebuie să pozăm mereu, să fim sociabili. Și ea e geloasă cât trebuie să fie o femeie într-o relație.

Nu mi-a făcut nicio criză de gelozie, nu mă caută și nu o caut în telefoane. Să treci de la gelozie la obsesie e o linie foarte subțire pe care noi avem grijă să nu o încălcăm.

Secretul relației noastre este loialitatea și comunicarea. În relație asta contează cel mai mult. Dacă ești sincer, în primul rând, cu tine însuți și ești și cu partenerul tău de viață… e ok. Și să te potrivești, adică să existe o chimie…”, a declarat Alex Velea.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies