Home Stiri Alex Zănoagă și Simina de la „Puterea Dragostei” își unesc destinele! Când și unde va avea loc cununia civilă

Alex Zănoagă și Simina de la „Puterea Dragostei” își unesc destinele! Când și unde va avea loc cununia civilă

autor Negriu Elena
404 vizualizari

Mai este foarte puțin până când Alex Zănoagă și Simina de la Puterea Dragostei vor deveni oficial soț și soție.

Evenimentul important din viața celor doi va avea loc în acest weekend, mai exact, sâmbătă, și sunt așteptați mai mulți colegi din cadrul show-ului.

2

„Suntem îndrăgostiți unul de altul și chiar vreau să fim o familie. El este bărbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva.

Chiar vreau să avem copii împreună”, declarase Simina pentru Wowbiz la scurt timp după ce se încheiase emisiunea și revenise în România.

3

Alex Zănoagă a declarat că a luptat pentru aleasa inimii sale și are numai cuvinte frumoase despre cea alături de care vrea să își petreacă restul vieții.

„Este cea mai frumoasă femeie. De aceea, am și luptat pentru ea, și pentru relația noastră.

4

Știu că, poate, unii oameni mi-au condamnat anumite reacții pe care le-am avut în casă.

Dar totul a pornit din iubire, ceea ce implică și gelozii, și supărări, însă și foarte multe bucurii”, a spus acesta pentru Wowbiz.

Simina este deja însărcinată și va aduce pe lume un băiețel în luna aprilie, astfel că au considerat că acum este momentul pentru a face cununia civilă.

Cununia civilă va avea loc la amiază, urmând ca la ora 18:00 să aibă loc o petrecere dată în cinstea lor în cadrul unui local de cinci stele din zona Pajura.

La eveniment sunt invitați și colegii lor de la Puterea Dragostei: Raju, Hamude, Plușica, Mary și Robert, Alex Bobicioiu, Andrei Poptelecan și alții.

Referitor la cununia religioasă și botez, acestea vor avea loc în Timișoara, orașul de unde este Simina…

„O să vin la Timișoara ca să degust meniul pentru botez și nuntă”, a dezvăluit Simina fanilor săi.

Sursa: kfetele.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies