Alexandra Stan, declarații despre relația cu Dorian Popa: „Dragoste cu scântei”

Share

Alexandra Stan și Dorian Popa au format, în urmă cu mai mulți ani, un cuplu. Cei doi au trăit o iubire adolescentină, fiind împreună în timpul liceului, iar Dorian a fost chiar primul iubit al acesteia.

Se pare că relația lor a fost una extrem de frumoasă. Dorian era un romantic incurabil care îi cumpăra foarte multe flori și le plăcea să își exprime sentimentele public. Mai mult decât atât, chiar și mama artistului a îndrăgit-o foarte mult pe Alexandra, considerând-o ca fiind parte din familie.

„Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era super talentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a spus Alexandra Stan, pentru cei de la click.ro.

Chiar și actualul iubit al lui Babs a declarat că relația dintre el și Alexandra a fost una foarte frumoasă, cu multe sentimente la mijloc, doar că, în ciuda acestui fapt, nu a fost ceva de durată.

„E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii. Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă de adolescenţi însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil! Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci”, a adăugat și Dorian Popa, pentru aceeași sursă…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news