Home Stiri Alexandra Stan, declarații despre relația cu tatăl său și traumele din copilărie

Alexandra Stan, declarații despre relația cu tatăl său și traumele din copilărie

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 762 views 3 minute timp de citit

De curând, Alexandra Stan a stat de vorbă cu cei de la viva.ro și a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său. Artista a recunoscut că traumele din copilărie încă își fac apariția, dar situația este ținută sub control.

„Sunt OK. Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații. Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi. Felul în care te tratează îți aduce aminte de liceu sau te duce cu gândul în generală, când erai tratat într-un anumit fel, să zicem, dau un exemplu. Cred că e important să facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales că am făcut un pas mare și consider că fiecare om e bine să aibă acolo un moment pentru el, când să se descarce.

Relația între tatăl meu și mine este una super bună, îl iubesc foarte mult. Adică enorm, țin foarte mult la tata; întotdeauna o să rămână Tata. El e eroul meu, am și zis, întotdeauna o să fie”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

După ce a dezvăluit că s-a măritat, fosta concurentă de la Survivor a povestit care au fost lucrurile ce au atras-o la actualul ei soț.

„În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea, chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile, în general, și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba, din contră, mi s-a părut că e foarte credincios și, pentru mine, aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe”, a spus artista, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies