Home Stiri Alexandra Stan, dezvăluiri din căminul conjugal: „S-a mutat la mine după doar o lună”

Alexandra Stan, dezvăluiri din căminul conjugal: „S-a mutat la mine după doar o lună”

autor Elena Yvette
525 vizualizari

După scandalul cu fostul ei iubit, care s-a terminat cu plângeri la poliție, Alexandra Stan pare să-și fi găsit alinarea în brațele lui Bogdan Stăruială. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

alexandra-stan-dezvaluiri-din-caminul-conjugal-s-mutat-la-mine-dupa-doar-o-luna

Bogdan Stăruială, fost baschetbalist de performanță, pare să o fi cucerit pentru totdeauna pe Alexandra Stan, chiar dacă nu a împlinit încă 29 de ani. Bărbatul are deja o relație în spate, ca și Alexandra Stan, întrucât a fost căsătorit cu o tânără pe nume Marina, însă numai câteva luni.

Acum însă Bogdan Stăruială și Alexandra Stan par să fi dat uitării trecutul lor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste dragoste de ceva timp și par a fi mai fericiți ca niciodată. În cadrul unei emisiuni de televiziune, artista a povestit cum a fost cucerită și a susținut că în relația lor nu a fost niciodată vorba de dragoste la prima vedere, ci despre susținere, înțelegere și încredere.

„Bogdan m-a cucerit cu sinceritatea lui! Suntem prieteni de foarte mult timp, de zece ani, și am împărtășit multe chestii, am trecut prin multe momente, mi-a văzut multe etape de-ale mele în tot acest parcurs al vieții noastre ca și prieteni, și de doi ani am început să ieșim împreună. S-a mutat la mine după o lună, adică a fost așa dintr-odată, ca doi magneți! E foarte important să ai un om care să te susțină mereu”, a mărturisit Alexandra Stan la Kanal D…

Alexandra Stan, cunoscută atât în țară, cât și în străinătate datorită hiturilor sale, a fost protagonista unui scandal care a marcat-o. În trecut, aceasta a avut o relație cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, care a supus-o unor agresiuni fizice înainte de a o arunca din mașină pe autostradă. Despărțirea lor a ținut mai mult timp prima pagină a ziarelor, dar artista și-a revenit repede și s-a apucat din nou să facă ceea știe ea cel mai bine: muzică.

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies