HomeStiri Mondene Alexandra Stan luptă împotriva violenței domestice! “Tot ceea ce am suferit atunci, am putut să exprim prin melodii!”

Alexandra Stan luptă împotriva violenței domestice! “Tot ceea ce am suferit atunci, am putut să exprim prin melodii!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 675 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/GABI1568-620x413.jpg

După evenimentul neplăcut petrecut în urmă cu trei ani, Alexandra Stan luptă acum împotriva violenței domestice. Vedeta a participat la marșul „Împreună pentru siguranța femeilor”, alături de actualul ei iubit.

GABI1568-620x413

„După cum știm, violența în familie și împotriva femeilor este destul de des întâlnită în România. Din păcate, una din patru femei este agresată acasă, iar noi ne dorim să schimbăm acest lucru. Pe lângă ordinul de protecție, ar trebui să existe și un ordin de restricție care să înlăture imediat agresorul, cel puțin din domiciliu, mai ales în situațiile în care femeia are copii și nu poate pleca cu aceștia din casă. Și mai mult decât atât, ar trebui să avem sancțiuni severe pentru agresorii care încalcă acest ordin”, declară interpreta.

„Nu am rămas cu traume după acea întâmplare nefericită din viața mea. Am trecut mai ușor peste toată povestea tocmai pentru că am această meserie care m-a ajutat să mă exprim din acest punct de vedere. Tot ceea ce am suferit atunci, am putut să exprim prin melodii, iar unul dintre albumele mele a fost numai despre ceea ce am simțit în perioadă aceea”, a conchis vedeta.

GABI1577-1024x683

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed