Home Stiri Alexandra Stan s-a măritat. Chiar ea a făcut anunțul

Alexandra Stan s-a măritat. Chiar ea a făcut anunțul

autor Buinoschi Andreea
149 vizualizari
loading...

Alexandra Stan a făcut marele anunț chiar în această dimineață. Fanii au fost șocați, dar au rămas și mai uimiți când au văzut continuarea.

Alexandra postează mereu pe rețelele sociale ceea ce face, iar cea mai recentă postare a artistei i-a lăsat pe fani cu gurile căscate. Dis-de-dimineață, artista a postat pe contul său de Instagram o poză topless, chiar de la malul mării. Fanii săi nu se mai miră atunci când Alexandra postează tot felul de poze provocatoare, deoarece acest lucru nu le este străin. Însă, cu toate acestea, altceva i-a făcut să rămână cu gura căscată.

2

„M-am măritat. Cu soarele și marea. Acum sunt sirenă”, sunt cuvintele care au însoțit poza extrem de provocatoare.

3

Recent, Alexandra Stan i-a uimit pe fani și cu altceva. După patru ani de relație, aceasta a anunțat că este o femeie singură. „M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, a spus aceasta.

4

Cei doi au decis să pornească pe drumuri separate, fiecare axându-se pe propriile proiecte. Cu toate acestea, Alexandra Stan și Bogdan Stăruială au rămas foarte buni prieteni, iar între cei doi nu există niciun fel de resentiment…

Așadar, este de înțeles de ce fanilor era să le sară inima din piept la auzul acestei vești. Se pare că singurul lucru ce a reușit să o cucerească pe artistă în totalitate și de care nu se va despărți niciodată este chiar soarele.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies