Home Stiri Alexandra Stan și Emanuel au pus punct, la doar câteva luni de la nuntă?

Alexandra Stan și Emanuel au pus punct, la doar câteva luni de la nuntă?

autor Buinoschi Andreea
219 vizualizari

După ce a luat pe toată lumea prin surprindere spunând că s-a măritat, Alexandra Stan și-a șocat fanii din nou. Artista și soțul ei, Emanuel, se pare că s-au despărțit. Vestea a fost dată de către Emanuel, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

„În dragoste, nu există frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvârșit în dragoste”, a scris Emanuel pe contul său de Instagram.

„În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea, chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant.

Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile, în general, și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba, din contră, mi s-a părut că e foarte credincios și, pentru mine, aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe.

Mai mult, el este foarte serios și muncitor și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele. Normal că știa lucruri despre mine. Mă cunoștea, mă știa puțin și din presă, ca să zic așa. Dar știa lucrurile prin prisma altora, nu le știa direct de la mine, nu-mi auzise povestea din gura mea”, a spus artista pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies