Home Stiri Alexandra Stan vorbește despre traumele pe care le-a suferit în copilărie

Alexandra Stan vorbește despre traumele pe care le-a suferit în copilărie

autor Buinoschi Andreea
176 vizualizari

Deși Alexandra Stan pare să aibă o viață perfectă datorită carierei înfloritoare pe care o are, cu toate acestea, ascunde o durere foarte mare. Tatăl ei a fost mai mult absent din viața sa, deoarece locul de muncă nu îi permitea să petreacă foarte mult timp cu familia sa.

„Tata era vaporean, 25 de ani a fost mai mult plecat. Pe când eu aveam 21 de ani, el a ieșit la pensie pe caz de boală. Noi am crescut fără el, au fost perioade când pleca și câte opt luni de acasă. Nu era aproape niciodată acasă de sărbători. Era greu. Mama era mâna de fier în casă. Noi am judecat-o în acea perioadă, dar a fost o mamă iubitoare. Cele mai grele momente erau despărțirile, când mergeam la gară să-l ducem pe tata, plângeam și eu, și sora mea. Sufeream teribil amândouă. Îi ceream mereu să nu mai plece.

Am constatat mai târziu că acea perioadă și-a lăsat amprenta asupra formării mele ca om. Mi-am dat seama, după incidentul cu Marcel Prodan, când eram la terapie, că lipsa tatălui cumva m-a adus în acel punct. Am ajuns în postura de victimă pentru că tot timpul căutam figura paternă”, a spus Alexandra Stan, potrivit ciao.ro.

„Am plâns toți. Am plâns atât de tare și atât de supărată am fost, că în momentul acela a trebuit să treacă prin asta. Mi-am dat seama cât de tare suferă, mi-am dat seama că este reală, că nu este niciun soi de truc de a impresiona publicul cu plânsete. Adică se și vede că plânge de, la un moment dat, Zanni i-a și zis: «Plângi urât». Plânge cum simte. Am plâns toți. Și eu, și mama, și fata mea. Toți am suferit cu ea. Pentru că știm prin ce a trecut.

Nu cred că a trecut peste momentele acelea. Drept urmare, reacția ei de acum din competiție… nu cred că poți să treci. Numai cine trece prin asta poate să înțeleagă. A făcut terapie și a spus asta tot timpul… și că fără terapie nu avea cum să depășească momentul. Dar au rămas acolo rănile, drept urmare, nu suportă violența de niciun fel, nici fizică, nici verbală.

Este o fire puternică pentru că, dacă n-ar fi fost, nu ar fi putut să treacă printre atâtea prin câte a trecut de-a lungul anilor. Dar are și ea sensibilitatea ei pusă bine acolo și ea are foarte mare încredere în oameni. Are tot așteptări timpul de la oameni.

Crede că, dacă ea oferă sinceritate și afecțiune, oamenii îi vor întoarce, lucru care nu ni se întâmplă niciunuia în viața de zi cu zi. Au fost și momente cu Georgiana, când s-a văzut că a compătimit-o de fiecare dată și mergea după ea să o liniștească când ceilalți îi vorbeau urât. Dar, pe altă parte, Georgiana o nominaliza…”, a spus sora artistei, conform wowbiz.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies