Home Stiri Alexandra Ungureanu a spus ce i-a provocat frica de moarte

Alexandra Ungureanu a spus ce i-a provocat frica de moarte

autor Mirela
92 vizualizari
  • Alexandra Ungureanu este o fire extrem de discretă în ceea ce privește viața personală.
  • Cu toate acestea, artista ș-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai mari frici ale sale.
  • Alexandra Ungureanu se teme de moarte și a spus și care este momentul care i-a declanșat aceste temeri.

Alexandra Ungureanu este o artistă foarte cunoscută la noi, însă decide să își țină departe de ochii tuturor viața personală. Cu toate acestea, unele lucruri care s-au întâmplat nu au putut fi ținute departe de ochii lumii și s-au aflat.

Printre acestea se numără și momentul tragic în care Alexandra și-a pierdut tatăl. De curând, artista a recunoscut faptul că moartea tatălui ei a făcut-o să se teamă de deces și a dobândit o frică puternică.

Alexandra Ungureanu a rămas cu traume din cauza decesului tatălui ei

„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata, s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul, cât de important este să spui lucrurilor pe nume când trebuie, să stai cu omul respectiv când trebuie, să fii mereu pregătită, că viața se poate schimba peste noapte și să nu fie totul un dezastru.

Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit șase luni. A mai trăit doar două. Și mama era bolnavă tot de cancer, nu mai înțelegeam nimic. Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte”, a spus aceasta, conform fanatik.ro.

Artista și-a dorit mereu o familie

Alexandra Ungureanu a menționat, în urmă cu ceva timp, că mereu și-a dorit să devină mamă. Cu toate că nu a vrut ca acest lucru să se întâmple de la o vârstă fragedă, odată cu trecerea timpului, aceasta a început să își dorească din ce în ce mai mult să își întemeieze o familie. Cu toate acestea, până în momentul de față, dorința ei nu a putut deveni realitate.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies